Vapaat asukaspaikat

Toimimme yli 200 kunnan kumppanina sekä palvelusetelipalvelutuottajana hyvinvointialueiden palveluseteliasiakkaille. Asumispalveluyksiköissämme on eri puolilla Suomea vapaita asukaspaikkoja ikäihmisille, mielenterveyskuntoutujille sekä kehitysvammaisille henkilöille.

Oletko kiinnostunut vapaista asukaspaikoista tai kaipaatko lisätietoa tietyn yksikön tilanteesta? Voit tiedustella paikkatilannetta suoraan yksikön esihenkilöltä tai asiakaspalvelupäälliköltämme Eija Jaalivaaralta. Eijan kautta saat tietoa missä kodeissa meillä on vapaita paikkoja ja hän auttaa mielellään löytämään juuri sinun asiakkaasi tarpeisiin vastaavat palvelut ja hyvän asumispalvelupaikan eli kodin.

Autan etsimään tarpeisiisi vastaavan palvelun

 

Eija Jaalivaara, asiakaspalvelupäällikkö

Hei, olen Eija Jaalivaara ja toimin asiakaspalvelupäällikkönä Esperillä.

Olen ollut tällä toimialalla yli 11 vuotta ja saanut tehdä yhteistyötä sosiaalialan eri vastuuhenkilöiden kanssa. Toimialue ja Suomi on tullut tutuksi vuosien aikana. Olen ollut kuusi vuotta Esperillä ja sitä ennen olin töissä Mainio Vireellä sekä Mehiläisellä. Pidän tästä toimialasta ja koen suurta iloa voidessani auttaa ihmisiä.

Palvelusetelit ja palvelusetelijärjestelmät liittyvät vahvasti työtehtäviini ja vastuualueisiini. Jos sinulla on asiakas, jolle on myönnetty palveluseteli ja meidän tietty koti ei ole vielä palvelusetelituottaja, otathan minuun yhteyttä. Huolehdin palvelusetelihakemuksen tekemisestä ja pidän sinut mukana prosessissa.

Autan mielelläni ja haluan säästää arvokasta työaikaasi. Kun saan sinulta tarvittavat tiedot palvelutarpeiden ja toiveiden osalta sekä toiveet yksikön sijainnin suhteen, kartoitan vaihtoehdot ja mahdollisuudet auttaa sinua.

Otathan yhteyttä!

Eija Jaalivaara
Asiakaspalvelupäällikkö
040 778 3535

eija.jaalivaara@esperi.fi