Hoivakodit Kangasala

Pikonlinna sijaitsee upealla puistoalueella Vesijärven rannan tuntumassa. Tampereelta etäisyys on noin 20 km ja Tampereen keskustasta on linja-autoyhteys suoraan pihalle. Ryhmäkotien huoneet on remontoitu kauniin vanhan talon henki ja arvokkuus huomioiden. Ryhmäkodit on nimetty luontevasti Pikonlinnan ikkunoista näkyvän maiseman ja kasvien mukaisesti. Tutustu Esperi Hoivakoteihimme tarkemmin niiden omilla sivuilla:

Palvelumme Kangasalan hoivakodeissa

Kangasalan Pikonlinnassa on pitkät perinteet hyvälle ikäihmisten ympärivuorokautiselle hoivalle. Hoivakoti Pikonlinna, Sylvianna ja Honkalinna ovat toimineet kiinteistössä useiden vuosien ajan, osana Esperin toimintaa. Hoivakodeissa tarjotaan sekä tilapäistä että vakituista ympärivuorokautista palveluasumista. Ympärivuorokautinen palveluasuminen on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat apua ympäri vuorokauden. Palvelua tarjotaan Pirkanmaan alueen kunnille sekä itse maksaville asiakkaille.

Esperiltä löytyy useampia yksityisiä hoivakoteja myös Kangasalan lähialueilta kuten TampereeltaNokialta, PunkalaitumeltaYlöjärveltä ja Sastamalasta.

Sylvianna on kodinomainen ja lämmintunnelmainen. Hoitajilla ei ole kiirettä ja se välittyy sekä asukkaille että omaisille.
Maria Venäläinen, asukkaan omainen
Lue kokemus Katso lisää kokemuksia
Hoivakoti Sylviannan sisätilat ovat viihtyisät.