Kunnille tarjoamamme palvelut

Olemme yksi Suomen merkittävimmistä palveluasumisen kehittäjistä ja palveluntuottajista. Tarjoamme teille monipuolisia palveluita ja tilanteeseenne toimivia ratkaisuja, eri asiakasryhmien tarpeisiin. Palvelutarjontamme keskiössä ovat asumispalvelut ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille ja kehitysvammaisille. Tutustu palveluihimme alta, kerromme mielellämme lisää!

Ikääntyneiden asumispalvelut

Ikääntyneiden hoivakoteja on noin 120, joissa on asukaspaikkoja yhteensä 3 700. Asumispalvelumme tarjoavat useita vaihtoehtoja ikääntyneille ja muistisairaille: tehostettua palveluasumista, tavallista palveluasumista ja lyhytaikaishoivaa. Lisäksi meillä on tarjota päivätoimintaa sekä erilaisia asumisen lisäpalveluita.

Tutustu tarkemmin palveluvalikoimaamme.
Tutustu ikääntyneiden hoivakotehin.

Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut

Mielenterveyspalveluihin erikoistuneita yksiköitä on vajaa 50, joissa on asukaspaikkoja noin 1 100. Palveluihimme kuuluvat tehostettu palveluasuminen, tavallinen palveluasuminen sekä tuettu asuminen.

Tutustu tarkemmin palveluvalikoimaamme.
Tutustu mielenterveyskuntoutujien koteihin.

Kehitysvammaisten asumispalvelut

Kehitysvammapalveluihin erikoistuneita yksiköitä on noin 30, joissa on 600 asukaspaikkaa. Kehitysvammaisille on useita eri vaihtoehtoja elämäntilanteesta riippuen. Tarjoamme autettua asumista, ohjattua asumista, tukiasumista, lyhytaikaisasumista, asumisvalmennusta sekä päivä-, avotyö- ja työtoimintaa.

Tutustu tarkemmin palveluvalikoimaamme.
Tutustu kehitysvammaisten koteihin.

Ajankohtaiset uutiset Esperiltä

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi sinua kiinnostavista aiheista. Uutiskirjeen tilaajaksi voit liittyä täällä.