Lääkäripalvelut

Esperi Lääkäripalvelut tuottaa lääkäripalveluita terveyskeskuksiin, sairaaloihin, yksityisille lääkäriasemille sekä hoivakoteihin.  

Henkilöstövuokraus toimittaa osaavaa henkilöstöä kunnille, lääkäriasemille, sairaaloihin ja muihin terveydenhuollon palveluita tuottaviin laitoksiin.

Kotilääkäri tarjoaa ikäihmisille yksilöllistä hoitoa ja tukea kotona, palvelutalossa tai hoivakodissa asumiseen. Tuomme lääkärin lähelle asiakasta, nopeasti ja joustavasti. 

Anestesiapalvelut tuottaa erikoissairaanhoidolle anestesia- ja leikkaussalipalveluita, nukutushammashoitoa ja ostopalveluita.

Lataa tästä esitteemme.

Usein kysyttyjä kysymyksiä  

Tarjoaako Esperi Terveyspalvelut anestesia- ja leikkaussalipalveluita?

Kyllä. Rekrytoimme ja välitämme anestesialääkäreitä ja leikkaussalihenkilökuntaa sekä tuotamme anestesiapalveluita. Asiakkainamme yksityiset ja kunnalliset leikkaussaliyksiköt, erilaiset toimenpideyksiköt ja sairaalat eri puolilla Suomea. Lue lisää!

Tarjoaako Esperi terveys- ja lääkäripalvelut henkilöstövuokrausta?

Kyllä. Toimitamme osaavaa henkilöstöä kunnille, lääkäriasemille, sairaaloihin ja muihin terveydenhuollon palveluita tuottaviin laitoksiin. Työllistämme yleislääkäreitä, erikoislääkäreitä, hammaslääkäreitä, anestesia- ja leikkaussalisairaanhoitajia, sairaanhoitajia ja muuta tukipalveluhenkilöstöä. Lue lisää!

Tarjoaako Esperi Lääkäripalvelut kotilääkäripalveluita ja lääkärikiertoja?

Kyllä. Tarjoamme ikäihmisille yksilöllistä hoitoa ja tukea kotona, palvelutalossa tai hoivakodissa asumiseen Liikkuva Lääkäri -palveluna. Palvelu on kaikkien ulottuvilla hoivakotikierroilla, kotikäynneillä ja palvelutaloissa. Asiakkainamme on kuntia, yksityisiä palveluntuottajia ja yksityishenkilöitä. Lue lisää!