Lääkäripalvelut - Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti yleis -ja erikoislääkäreitä julkisen - ja yksityispuolen asiakkaillemme. Teemme yhteistyötä satojen eri toimijoiden kanssa koko maassa, joten pystymme järjestämään sinulle uuden työpaikan oman kiinnostuksesi mukaan. Tarjoamme lääkäreillemme monipuolisen työnkuvan, kilpailukykyisen palkkauksen ja oman yhteyshenkilön auttamaan päivittäisten asioiden järjestelemisessä.

Ota yhteyttä ja kerro meille millaisen työpaikan haluat - järjestämme sinulle juuri toiveidesi mukaisen työnkuvan.

Terveyskeskuslääkäri, Pohjois- ja Etelä-Pohjanmaa

Etsimme usealle sopimuskumppanillemme kesäksi ja syksyksi 2019 terveyskeskuslääkäreitä vastaanottotyöhön. Terveyskeskuspalvelut kertyvät. Toimipisteet sijaitsevat Seinäjoen, Vaasan ja Oulun lähikunnissa. Tarjoamme kilpailukykyisen korvauksen ja autamme kaikissa tarvittavissa järjestelyissä kuten majoituksessa.

Lisätietoja: Matti Jakonen, puh 043 848 6827, matti.jakonen@esperi.fi

Yleislääkäri terveyskeskukseen, Länsi-Suomi

Etsimme jatkuvasti asiakkaidemme palvelukseen julkiselle sektorille terveyskeskuslääkäreitä. Lääkäreitämme työskentelee mm. Kemiönsaaressa ja Loimaalla sekä lisäksi teemme yhteistyötä yli kymmenen eri terveyskeskuksen kanssa Varsinais-Suomessa. Työjaksot sovittavissa vapaasti ja tk-palvelut kertyvät. Tarjoamme markkinoiden kilpailukykyisimmän korvauksen ja hyvän seniorituen. 

Lisätietoja: Matti Jakonen, puh 043 848 6827, matti.jakonen@esperi.fi

Yleislääkäreitä Kymenlaaksoon

Tarjolla useita paikkoja joko sairaalan osastoilla, päivystysosastolla tai terveyskeskuksessa Kouvolan sekä Kotkan alueella. Mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Sairaala/tk-palvelut kertyvät. Tarjoamme majoituksen ja erittäin kilpailukykyisen korvauksen.

Lisätietoja: Matti Jakonen, puh 043 848 6827, matti.jakonen@esperi.fi

Anestesialääkäreitä, useita paikkakuntia

Etsimme Anestesiologian erikoislääkäriä useisiin yksiköihin asiakkaillemme päiväkirurgiseen leikkaussalityöhön. Työmahdollisuuksia eri puolilla Suomea, kysy lisätietoja!

Mahdollisuus työskennellä joustavasti joko yksittäisinä työpäivinä tai pidemmissä jaksoissa. Työjaksot ja palkkaus sopimuksen mukaan. Autamme tarvittaessa myös majoituksen järjestämisessä.

Lisätiedot: Jani Utriainen, puh: 044 372 2614, jani.utriainen@esperi.fi

Yleislääkäri yksityisvastaanottoon, Oulun seutu

Etsimme asiakkaillemme yleislääkäreitä yksityisvastaanottoon Oulun keskustan alueelle ja lähiseudulle. Kilpailukykyinen palkkaus ja joustavat työajat. Erinomainen mahdollisuus lisätienestiin lähellä Oulua!

Yleislääkäri yksityisvastaanottoon: Vaasa, Närpiö, Seinäjoki, Ylihärmä

Etsimme yleislääkäriä yksityisvastaanottoon useisiin yksiköihin asiakkaillemme.  Aloitus sopimuksen mukaan. Autamme tarvittaessa myös majoituksen järjestämisessä. Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkkauksen, mukavat kollegat sekä loistavan taustatuen työllesi.