Lääkäripalvelut - Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti yleis -ja erikoislääkäreitä julkisen - ja yksityispuolen asiakkaillemme. Teemme yhteistyötä satojen eri toimijoiden kanssa koko maassa, joten pystymme järjestämään sinulle uuden työpaikan oman kiinnostuksesi mukaan. Tarjoamme lääkäreillemme monipuolisen työnkuvan, kilpailukykyisen palkkauksen ja oman yhteyshenkilön auttamaan päivittäisten asioiden järjestelemisessä.

Ota yhteyttä ja kerro meille millaisen työpaikan haluat - järjestämme sinulle juuri toiveidesi mukaisen työnkuvan.

Yleislääkäri terveyskeskukseen, Länsi-Suomi

Etsimme jatkuvasti asiakkaidemme palvelukseen julkiselle sektorille terveyskeskuslääkäreitä. Lääkäreitämme on työskennellyt mm. Kemiönsaaressa ja Loimaalla sekä lisäksi teemme yhteistyötä yli kymmenen eri terveyskeskuksen kanssa Varsinais-Suomessa. Työjaksot sovittavissa vapaasti ja tk-palvelut kertyvät. 

Lisätietoja: Esa Haapalainen, puh. 050 3223806, esa.haapalainen@esperi.fi

Yleislääkäreitä Kymenlaaksoon

Tarjolla useita paikkoja joko sairaalan osastoilla, päivystysosastolla tai terveyskeskuksessa Kouvolan sekä Kotkan alueella. Mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Sairaala/tk-palvelut kertyvät. 

Lisätietoja: Esa Haapalainen, puh. 050 3223806, esa.haapalainen@esperi.fi

Anestesialääkäreitä, useita paikkakuntia

Etsimme Anestesiologian erikoislääkäriä useisiin yksiköihin asiakkaillemme päiväkirurgiseen leikkaussalityöhön. Työmahdollisuuksia eri puolilla Suomea, kysy lisätietoja!

Mahdollisuus työskennellä joustavasti joko yksittäisinä työpäivinä tai pidemmissä jaksoissa. Työjaksot ja palkkaus sopimuksen mukaan. Autamme tarvittaessa myös majoituksen järjestämisessä.

Lisätiedot: Kati Kaihovirta, puh. 040 747 2448, kati.kaihovirta@esperi.fi