Henkilöstövuokraus

Toimitamme osaavaa henkilöstöä kunnille, lääkäriasemille, sairaaloihin ja muihin terveydenhuollon palveluita tuottaviin laitoksiin. Työllistämme yleislääkäreitä, erikoislääkäreitä, hammaslääkäreitä, anestesia- ja leikkaussalisairaanhoitajia, sairaanhoitajia ja muuta tukipalveluhenkilöstöä.

Lääkärivuokraus

Esperi Lääkäripalvelut toimii ympäri Suomea sekä julkisen että yksityisen terveydenhuollon kumppanina lääkärivälityksessä. Toimimme yhteistyössä yli 200 toimipisteen kanssa ja kauttamme työskentelee satoja lääkäreitä eri puolilla Suomea. Suurin osa kauttamme työllistyvistä lääkäreistä työllistyy terveyskeskuksiin, aluesairaaloihin sekä työterveysvastaanottoon. 

Teemme paljon töitä sen eteen, että asiakkaamme ja lääkärimme ovat tyytyväisiä ratkaisuunsa. Kun oikea persoona, kokemus ja ammatillinen osaaminen kohtaavat oikean tehtävän, se näkyy pitkäaikaisina asiakas- ja työsuhteina.

Rekrytointiprosessimme on laadun tae. Tapaamme itse kaikki lääkärit ja haluamme, että myös asiakkaamme haastattelevat heidät. Hinnoittelu perustuu lääkärin kokemukseen, pätevyyteen ja palvelun sijaintiin.

Päivitämme avoimia työpaikkoja lääkäreille nettisivuillemme. Näet ne täältä!

Sairaanhoitajavuokraus

Sairaanhoitajapalvelumme on tarkoitettu erityisesti leikkausaliyksiköihin ja muihin toimenpiteitä tekeviin yksiköihin. Meillä on vuosien kokemus erityisesti leikkaustoimintaa tekevien yksiköiden henkilöstöpalvelusta ja voimme auttaa sekä lyhytaikaisissa, että pitkäaikaisissa sijaistarpeissa.

Katso tarkemmat yhteystiedot täältä!