Kotilääkäri

Tarjoamme ikäihmisille yksilöllistä hoitoa ja tukea kotona, palvelutalossa tai hoivakodissa asumiseen Liikkuva Lääkäri –palveluna. Palvelu on kaikkien ulottuvilla hoivakotikierroilla, kotikäynneillä ja palvelutaloissa. Asiakkainamme on kuntia, yksityisiä palveluntuottajia ja yksityishenkilöitä. Hoidossa kiinnitetään erityistä huomiota toimintakyvyn ylläpitoon, sairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoidon jatkuvuuteen. Tuomme lääkärin lähelle asiakasta, jolloin kokonaisvaltainen hoitoketju toimii paremmin. Turhat lääkärikäynnit, odottaminen ja taksimatkat vähenevät. Tavoitteenamme on, että yhä useampi ikäihminen voi elää turvallisesti kotonaan niin pitkään kuin mahdollista.

Tilaa kotilääkäri pääkaupunkiseudulla soittamalla 010 422 2102. Palvelemme arkisin klo 8-20.

Liikkuva Lääkäri

Esperin Liikkuva Lääkäri tuo Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle lääkärin ja sairaanhoitajan palvelut kotiin, työpaikalle, hotelliin, palvelutaloon tai sinne, mihin sinulle parhaiten sopii. Liikkuvan Lääkärin palvelut sopivat erinomaisesti ikäihmisille, lapsiperheille sekä kaikille, jotka haluavat palvelut luokseen joustavasti, helposti ja nopeasti. Liikkuvat Lääkärit ja hoitajat palvelevat myös englannin kielellä.

  • Tilaa kotilääkäri pääkaupunkiseudulla soittamalla 010 422 2102 arkisin klo 8-16.
  • Lääkärin määräämien laboratoriokokeidenotto onnistuu sairaanhoitajan toimesta. Sairaanhoitajalta onnistuvat myös muut tavanomaiset pientoimenpiteet.
  • Lääkärillä on mukanaan yleisimmin tarvittavat lääkkeet, joten tarvittaessa lääkehoito voidaan aloittaa heti.

Kela korvaa osan tutkimus- ja hoitokuluista. Käytössämme on Kelan suorakorvaus. Lataa tästä hinnastomme.