Hoitokodit mielenterveys- ja päihdekuntoutujille Mikkeli

Esperillä on Mikkelissä monipuolista toimintaa. Tarjoamme asumispalveluita mielenterveyskuntoutujille ja ikäihmisille kolmessa eri hoitokodissa. Tutustu Esperi Koteihimme tarkemmin niiden omilla sivuilla:
Esperi mielenterveyskuntoutujat

Esperi Hoitokoti Majakka, Mikkeli

Tuukkalankylätie 3-5, 50500 Mikkeli
Toiminnallinen arki
Tavoitteellista asumista
Lyhytaikainen asumispalvelu
Tutustu kotiin
Hoitokoti Valkama Esperi Mikkeli

Esperi Hoitokoti Valkama, Mikkeli

Tuukkalankylätie 3D, 50500 Mikkeli
Toiminnallinen arki
Tavoitteellista asumista
Lyhytaikainen asumispalvelu
Tutustu kotiin
Esperi sisustus

Esperi Hoivakoti Lounatuuli, Mikkeli

Tuukkalankylätie 3 C, 50500 Mikkeli
Pitkäaikainen koti
Lyhytaikaista asumista
Palveluseteli käy
Tutustu kotiin

Tuukkalankylätien varressa Esperillä toimii 30-paikkainen ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö Lounatuuli, joka on erikoistunut haastavasti käyttäytyvien asiakkaiden hoitoon. Tulosyynä voi olla esimerkiksi muistiongelmat, vaikea muistisairaus tai jonkinasteiset käytöshäiriöt.

Saman tien varrella sijaitsee myös kaksi mielenterveyskuntoutujien kotia  Valkama ja Majakka. Majakassa on 40 ympärivuorokautisen palveluasumisen asukaspaikkaa ja tukiasuntoja. Valkama on vuonna 2012 avattu koti, jossa on mielenterveyskuntoutujille 44 ympärivuorokautisen palveluasumisen asukaspaikkaa. Valkaman asiakkailla on usein myös päihteisiin liittyviä ongelmia ja he tarvitsevat erityistä ohjausta ja valvontaa.

Palveluasumisen ohella tarjoamme myös tuettua asumista Mikkelissä. Rantakylän palvelukodissa on 10 asukaspaikkaa ja Tuulenpesässä 7 asuntoa. Lisäksi tarjoamme kotiin vietävää tukiasumista Mikkelin kaupungin alueella.