Tietoa meistä

Esperi Care – Tavoitteenamme on Suomen onnellisimmat asukkaat

Esperi tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita asumispalveluita ikäihmisille, kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille ympäri Suomen.

Tehtävämme on tarjota turvallinen koti ja auttaa asukkaita elämään onnellista elämää omilla ehdoillaan. Pyrimme ennakoimaan hoitoalan ja yhteiskunnan tarpeita ja kehittämään toimintaamme siten, että pystymme tarjoamaan asukkaillemme hyvän elämän ainekset myös tulevaisuudessa. Tavoitteenamme ovat Suomen onnellisimmat asukkaat, arvostetuimmat esihenkilöt ja parhaimmat työkaverit.

Esperi Care pähkinänkuoressa

Perustettu vuonna 2001
Suomen toiseksi suurin asumispalveluiden tuottaja: 6 500 asukaspaikkaa
Konsernin henkilöstömäärä 6 800 työntekijää (2022), joista valtaosa on sairaanhoitajia ja lähihoitajia
Hyvinvointialueiden yhteistyökumppani
Liikevaihto vuonna 2022, 331,3 meur
Saga Care Finland Oy on Esperin tytäryhtiö

Esperin omistus

Esperi-konsernin emoyritys on Irepse Oy, jonka enemmistöosakas on sijoitusyhtiö Triton. Danske Bank, SEB ja Ilmarinen ovat yhtiön vähemmistöosakkaina.

Esperin arvot

On ilo kohdata sinut.

Vuorovaikutus ja välittäminen ovat työmme perusta. Toisen ihmisen kohtaaminen on meille ilon hetki. Annamme kohtaamiselle aikaa ja olemme aidosti läsnä. Meillä jokainen on arvokas omana itsenään. 

Rehtiys on vahvuutemme.

Teemme mitä lupaamme. Tunnemme oman alamme ja tiedämme, mihin pystymme. Tekemisemme on läpinäkyvää sekä avointa. Teemme vastuullisia ratkaisuja ja luomme turvallisuutta kaikilla toimintamme tasoilla. Olemme toisiamme varten ja teemme työtä tiiviisti yhdessä.

Meissä on rohkeus uudistaa.

Johdamme tavoitteellisesti ja katsomme rohkeasti eteenpäin. Säännöllinen mittaaminen ohjaa kehittymistämme. Keräämämme osaaminen on voimavaramme, josta olemme ylpeitä. Olemme jokainen erilaisia ja opimme jatkuvasti toisiltamme. Kokeilemme uteliaina uutta ja löydämme yhdessä parhaat tavat toimia.

Esperin henkilöstö

Henkilöstö on Esperin tärkein voimavara. Koulutettujen ja motivoituneiden työntekijöiden rekrytointi, koulutus ja sitouttaminen ovat toimintamme perusta. Palvelualalla henkilöstön hyvinvointi heijastuu suoraan palveluiden laatuun.

Haluamme jatkossakin olla houkutteleva työpaikka, jossa henkilöstön vaihtuvuus on vähäistä ja jonne asiantuntevat sekä innostuneet työntekijät hakeutuvat.

Ympäri Suomea

Esperin pääkonttori sijaitsee Helsingissä Mannerheimintiellä entisessä sotilassairaala Tilkassa. Esperi Koteja meillä on ympäri Suomea. Esperi Kotien lisäksi tarjoamme huippulaadukasta palveluasumista Esperi Care -konserniin kuuluvissa Saga-palvelutaloissa. Tutustu Saga-palvelutalojen omiin sivuihin.

Esperin ISO 9001:2015 -sertifikaatti

Laatu on ollut aina Esperin toiminnassa kaiken perusta. Meillä on pitkälle kehitetty ja jalkautettu toimiva laatujärjestelmä. Toiminta on ensimmäisen kerran sertifioitu vuonna 2008. Viimeisin sertifikaatti on myönnetty Labquality Oy:n toimesta 4.8.2023. Sertifikaatti löytyy täältä.