Tietoa meistä

Esperi Care – Anna meidän auttaa

Esperi Care tarjoaa monipuolisia asumispalveluita ja laadukasta palveluasumista ikäihmisille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaispalvelun asiakkaille ympäri Suomen. Asiakkaidemme hoidon tukena tarjoamme lääkäripalveluja. Haluamme auttaa ja antaa mielenrauhaa sinulle ja läheisillesi.

Tavoitteenamme on olla alamme edelläkävijä. Kehitämme uusia, entistä monimuotoisempia asumisen ja tuen malleja. Pyrimme ennakoimaan hoitoalan ja yhteiskunnan tarpeita ja kehittämään toimintaamme siten, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme hyvän elämän ainekset myös tulevaisuudessa. Pyrimme jatkossakin antamaan inhimillistä hoitoa yhä useammalle ikääntyneelle, mielenterveyskuntoutujalle ja vammaiselle sekä tarjoamaan hyviä työpaikkoja alan ammattilaisille.

Esperi Care pähkinänkuoressa

Perustettu vuonna 2001
Suomen toiseksi suurin asumispalveluiden tuottaja: 6 600 asukaspaikkaa
Konsernin henkilöstömäärä 5 944 työntekijää (31.12.2020), joista valtaosa on sairaanhoitajia ja lähihoitajia
200 kunnan yhteistyökumppani
Liikevaihto vuonna 2020, 288,6 meur
Saga Care Finland Oy on Esperin tytäryhtiö

Esperin omistus

Esperi konsernin emoyritys on Irepse Oy, jonka omistavat Danske Bank, Ilmarinen ja SEB.

Esperin arvot

Lämminhenkisyys

Lämminhenkisyys on asenteemme, joka heijastuu asiakkaisiin ja työtovereihin. Se tarkoittaa inhimillistä ihmisen kohtaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, välittämistä ja toisen arvostamista. Lämminhenkisestä yrityksestä huokuu ystävällisyys, kannustus nauru ja työn ilo.

Luotettavuus

Luotettavuus ja laatu on kaiken toimintamme perusta. Haluamme jatkuvasti kehittää laatua ja osaamista ja pitää kiinni lupauksistamme. Arvostamme ammattitaitoa.

Avoimuus

Suhtaudumme avoimesti ja ennakkoluulottomasti maailmaan, asiakkaisiin ja työtovereihin taustasta riippumatta. Haluamme keskustella ongelmista ja kohtaamme haasteet avoimin mielin. Arvostamme erilaisuutta ja haemme ennakkoluulottomasti ja rohkeasti uusia toimintatapoja ja ratkaisuja.

Asiakaskeskeisyys

Ymmärrämme, että yhtiö ei maksa palkkojamme. Asiakas maksaa ne kerran, tyytyväinen asiakas joka kuukausi. Haluamme olla pitkäaikainen ja ammattitaitoinen kumppani ja tarjota kaikille asiakkaillemme vain parasta hoitoa.

Tuloksellisuus

Haluamme asettaa riman korkealle ja päästä tavoitteisiin niin yhteiskunnallisesti, laadullisesti kuin taloudellisestikin. Haluamme, että toimintamme kasvaa ja on kannattavaa. Vain sillä voimme taata kestävän kehityksen ja turvata työpaikat.

Esperin henkilöstö

Henkilöstö on Esperin tärkein voimavara. Koulutettujen ja motivoituneiden työntekijöiden rekrytointi, koulutus ja sitouttaminen ovat toimintamme perusta. Palvelualalla henkilöstön hyvinvointi heijastuu suoraan palveluiden laatuun.

Haluamme jatkossakin olla houkutteleva työpaikka, jossa henkilöstön vaihtuvuus on vähäistä ja jonne asiantuntevat sekä innostuneet työntekijät hakeutuvat.

Ympäri Suomea

Esperin pääkonttori sijaitsee Helsingissä Mannerheimintiellä entisessä sotilassairaala Tilkassa. Esperi Koteja meillä on ympäri Suomea. Esperi Kotien lisäksi tarjoamme huippulaadukasta palveluasumista Esperi Care -konserniin kuuluvissa Saga-palvelutaloissa. Tutustu Saga Caren omiin sivuihin.

Esperin ISO 9001:2015 -sertifikaatti

Laatu on ollut aina Esperin toiminnassa kaiken perusta. Meillä on pitkälle kehitetty ja jalkautettu toimiva laatujärjestelmä. Toiminta on ensimmäisen kerran sertifioitu vuonna 2008. Viimeisin sertikaatti on myönnetty Labquality Oy:n toimesta 10.3.2020. Sertifikaatti löytyy täältä.