Esperi avaa uuden ikäihmisten hoivakodin Nokialle

24.11.2016 | Tiedote

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy laajentaa toimintaansa ja avaa uuden ikäihmisten hoivakodin Nokian Haavistolle loppukesästä 2017. Uusi Esperi Hoivakoti Iiris tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille.

”Olemme iloisia, että pääsemme laajentamaan ikäihmisten asumispalvelutarjontaa alueella. Uusi hoivakoti tulee tarjoamaan turvallisen arjen ja hyvää hoivaa nokialaisille ja lähiseudun ikäihmisille”, kertoo aluejohtaja Tuija Antila.

Hoivakoti Iiriksestä rakentuu esteetön koti 32 ikäihmiselle. Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, esteetön wc-/kylpyhuone, viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue. Tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta.

Hoivakotihankkeen investoinnin arvo on reilu 3 Meur. Toiminnan käynnistyttyä hoivakoti työllistää noin 30 henkilöä hoiva- ja tukipalvelutehtäviin. Rakennusvaiheessa kohde tarjoaa työtä noin 30 rakennusalan ammattilaiselle. Kohteen rakennuttaa Lehto Oy.

Esperi Care -konserni tarjoaa kodinomaisia ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä yli 150 kunnan kanssa ja meillä on yli 3 700 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme 4 000 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2016 on yli 160 miljoonaa euroa. www.esperi.fi

Lisätietoja:
Aluejohtaja Tuija Antila, Esperi Care Oy
tuija.antila@esperi.fi, p. 0400 868 758

Aluepäällikkö Heli Seppälä, Esperi Care Oy
heli.seppala@esperi.fi, p. 0440 292 082