Esperi Care laajentaa toimintaansa Etelä-Karjalassa

28.11.2016 | Tiedote

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy jatkaa yritysostoja hankkimalla Suvanto Koti Oy:n koko osakekannan omistukseensa. Tarja Mylläri myy Joutsenossa toimivan Suvanto Kodin Esperille. Suvanto Kodin palvelut käsittävät 17 paikkaa tehostettua palveluasumista ikääntyneille. Yrityksen liikevaihto on 785 000 euroa ja yrityksessä työskentelee 10 henkilöä.

”Vaatimusten alalla kasvaessa koin, että oli hyvä aika myydä yritys. Olen iloinen, että löysin sopivan ja luotettavan kumppanin, jolla on sama arvomaailma sekä yhteneväiset kehitysnäkymät liiketoiminnalle”, toteaa toimitusjohtaja Tarja Mylläri, joka jatkaa Esperin palveluksessa.

”Esperi jatkaa kasvustrategiaansa. Palveluverkkomme Etelä-Karjalan alueella vahvistuu tämän  kaupan myötä. Laajennamme toimintaamme vuoden päästä, kun Lappeenrantaan valmistuu kevyemmän asumisen Saga-palvelutalo. Tutkimme jatkossa myös muita mahdollisuuksia liiketoiminnan laajentamiseen”, sanoo Esperi Care Oy:n toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni. 

Esperi tarjoaa kodinomaisia ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä yli 150 kunnan kanssa ja meillä on yli 3 700 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme 4 000 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2016 on yli 160 miljoonaa euroa. www.esperi.fi

Lisätietoja:
Johtaja, yritysostot Sebastian Knight, Esperi Care Oy
sebastian.knight@esperi.fi, p. 040  708 7728

Toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni, Esperi Care Oy
marja.aarnio-isohanni@esperi.fi, p. 0400 694 340

Toimitusjohtaja Tarja Mylläri, Suvanto Koti Oy
tarja.myllari@suvantokoti.fi, p. 045 844 6982