Esperi Care laajentaa toimintaansa Keski-Suomessa

17.11.2016 | Tiedote

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy jatkaa yritysostoja hankkimalla Vitadays Oy:n koko osakekannan omistukseensa. Kimmo Kaipia, Teemu Korhonen, Aira Korhonen, Riitta Kotilainen ja vähemmistöosakkaat myyvät Muuramessa toimivan Hoivakoti Paatelan Esperille. Hoivakoti Paatela tarjoaa tehostettua asumispalvelua 29 ikäihmiselle. Yrityksen liikevaihto on 1,3 miljoonaa euroa ja yrityksessä työskentelee 20 vakituista työntekijää.

”Vahvoilla siivillä on hyvä lentää tulevaisuuteen – sen teemme yhdessä”, toteaa yksikönpäällikkönä Esperissä jatkava Riitta Kotilainen. Kotilainen täydentää ”olemme iloisia, että Hoivakoti Paatelalle saadaan näin leveämmät hartiat siivittämään hoivakodin menestyksekkääseen tulevaisuuteen.”

”Yrityskaupalla Esperi jatkaa kasvustrategiaansa. Tulemme tarjoamaan laadukasta hoivaa ja turvallista asumista alueen ikäihmisille. Paatelan toiminta sopii hyvin osaksi Esperin organisaatiota ja samalla vahvistamme palveluverkkoamme Keski-Suomessa”, iloitsee Esperi Care Oy:n toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni. 

Esperi tarjoaa kodinomaisia ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä yli 150 kunnan kanssa ja meillä on yli 3 700 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme 4 000 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2016 on yli 160 miljoonaa euroa. www.esperi.fi

Lisätietoja:
Marja Aarnio-Isohanni, toimitusjohtaja Esperi Care Oy
marja.aarnio-isohanni@esperi.fi, p. 0400 694 340

Riitta Kotilainen, yksikönpäällikkö, Hoivakoti Paatela (Vitadays Oy)
rkotilainen@gmail.com, p. 045 7750 7740