Esperi Care laajentaa toimintaansa Pirkanmaalla

29.11.2016 | Tiedote

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy jatkaa yritysostoja hankkimalla HR-Invest Oy:n koko osakekannan omistukseensa. Petri Holappa ja Mikko Rajala myyvät Sastamalassa toimivan Toimintakeskus Oivapajan Esperille. Oivapaja tarjoaa päivä- ja työtoimintaa erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Säännöllisiä asiakkaita Oivapajalla on yli 30. Yrityksen liikevaihto on 655 000 euroa ja yrityksessä työskentelee 6 henkilöä.

”Olemme iloisia, että Oivapajalle saadaan näin leveämmät hartiat siivittämään toiminta menestyksekkääseen tulevaisuuteen, tässä suurten muutosten ajassa. Esperin avulla turvataan yrityksen jatkuva kehittyminen” toteaa toimitusjohtaja Mikko Rajala.

”Esperi jatkaa kasvustrategiaansa. Yhtiön toiminta tukee hyvin naapurissa toimivan Esperi Hoitokoti Liekolan palveluita ja löydämme varmasti synergiaa yksiköiden välillä. Tämän kaupan myötä voimme tuottaa yhä monipuolisempia palveluita kehitysvammaisille Sastamalan alueella. Tutkimme jatkossa myös muita mahdollisuuksia liiketoiminnan laajentamiseen”, sanoo Esperi Care Oy:n toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni.

Esperi tarjoaa kodinomaisia ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä yli 150 kunnan kanssa ja meillä on yli 3 700 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme 4 000 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2016 on yli 160 miljoonaa euroa. www.esperi.fi

Lisätietoja:

Johtaja, yritysostot Sebastian Knight, Esperi Care Oy
sebastian.knight@esperi.fi, p. 040 708 7728

Toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni, Esperi Care Oy
marja.aarnio-isohanni@esperi.fi, p. 0400 694 340

Toimitusjohtaja Mikko Rajala, HR-Invest Oy
mikko.rajala@oivapaja.fi, p. 050 372 3627