Esperi Care vahvistaa toimintaansa Kymenlaaksossa

17.11.2016 | Tiedote

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy jatkaa yritysostoja hankkimalla Hoitokoti Peiponpesä Oy:n koko osakekannan omistukseensa. Marjut Mäkinen myy Kouvolan Elimäellä toimivan 18-paikkaisen hoitokodin Esperille. Hoitokoti Peiponpesä tarjoaa tehostettua asumispalvelua ikäihmisille. Yrityksen liikevaihto on 760 000 euroa ja yrityksessä työskentelee 12 henkilöä.

”Yritystä perustaessani reilu 16 vuotta sitten minulla oli mottona - Jos pidät siitä mitä teet, onnistut varmasti. Tähän hetkeen sopii sanonta - Kyky luopua jostain on sisäänkäynti johonkin uuteen", toteaa Esperillä jatkava Marjut Mäkinen.

”Yrityskaupalla Esperi jatkaa kasvustrategiaansa. Olemme iloisia, että voimme ottaa yrittäjän pitkän elämätyön harteillemme. Haluamme turvata laadukkaan asumispalvelutarjonnan alueella ja tämä kauppa vahvistaa entisestään palveluverkkoamme Kouvolassa”, kertoo Esperi Care Oy:n toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni.

Esperi tarjoaa kodinomaisia ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä yli 150 kunnan kanssa ja meillä on yli 3 700 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme 4 000 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2016 on yli 160 miljoonaa euroa. www.esperi.fi

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni, Esperi Care Oy
marja.aarnio-isohanni@esperi.fi, p. 0400 694 340

Toimitusjohtaja Marjut Mäkinen, Hoitokoti Peiponpesä Oy
peiponpesa@gmail.com, p. 040 824 0986