Esperi rakentaa uuden ikäihmisten hoivakodin Kemiönsaarelle

1.12.2016 | Tiedote

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy laajentaa toimintaansa ja avaa uuden ikäihmisten hoivakodin Kemiönsaarelle. Loppukesästä 2017 valmistuva hoivakoti tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille.

”Hankkeen valmistelut ovat edenneet aikataulussa ja pääsemme aloittamaan rakennustyöt vielä tämän vuoden puolella. Haluamme tarjota turvallisen kodin, toiminnallisen arjen ja hyvää hoivaa alueen ikäihmisille”, kertoo aluejohtaja Leena Piipari.

Kohteesta rakentuu esteetön koti 32 ikäihmiselle. Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, esteetön wc-/kylpyhuone, viihtyisät yhteistilat sekä kaunis piha-alue. Tilaratkaisut on tehty ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja omatoimisuutta ajatellen.   

Hoivakotihanke on merkittävä investointi alueelle. Uusi hoivakoti tulee työllistämään noin 30 henkilöä hoiva- ja tukipalvelutehtäviin. Rakennusvaiheessa kohde tarjoaa työtä noin 30 rakennusalan ammattilaiselle. Kohteen rakentaa Lehto Oy.

Esperi Care -konserni tarjoaa kodinomaisia ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä yli 150 kunnan kanssa ja meillä on yli 3 700 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme 4 000 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2016 on yli 160 miljoonaa euroa. www.esperi.fi

Lisätietoja:
Aluejohtaja Leena Piipari, Esperi Care Oy
leena.piipari@esperi.fi, p. 040 500 6793

Myyntipäällikkö Pia Kajava, Esperi Care Oy
pia.kajava@esperi.fi, p. 050 569 1945