Kangasalan Pikonlinnassa sijaitsevien yksiköiden nimet muuttuvat

12.5.2020

Kangasalan Pikonlinnassa on pitkät perinteet hyvälle ikäihmisten ympärivuorokautiselle hoivalle. Hoivakoti Sylvianna ja Hoivakoti Linnea ovat toimineet kiinteistössä useiden vuosien ajan, nykyisin osana Esperin toimintaa. Hoivakoti Linneassa on kolme ryhmäkotia ja Hoivakoti Sylviannassa kaksi ryhmäkotia. Pikonlinnassa toimii myös Hoivakoti Honkalinna. Hoivakodeissa tarjotaan sekä lyhyt- että pitkäaikaista ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista ja myös kevyempää hoivaa. Palvelua tarjotaan Pirkanmaan alueen kunnille sekä itse maksaville asiakkaille.

Pikonlinnassa sijaitsevien yksiköiden nimistä on tullut huomautuksia ulkoisen auditoinnin yhteydessä. Muutoksella ei ole henkilöstövaikutuksia. Tilanteen selkeyttämiseksi yksikköjaot ja nimet on päätetty muuttaa seuraavasti:

  • Esperi Hoivakoti Linnea Pikonlinna on jatkossa Esperi Hoivakoti Pikonlinna, johon kuuluvat ryhmäkodit Koivulinna, Käpylinna, Tammilinna.

  • Esperi Hoivakoti Honkalinna jatkaa omana yksikkönään.

  • Esperi Hoivakoti Sylvianna Pikonlinna jatkaa nimellä Esperi Hoivakoti Sylvianna ja siihen kuuluvat ryhmäkodit Järvilinna ja Puistolinna.