Yhteiselo osaksi Esperiä

3.1.2018 | Tiedote

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care jatkaa kasvuaan hankkimalla omistukseensa Helsingissä toimivan, lyhytaikaista asumispalvelua vammaisille ja kehitysvammaisille tarjoavan Yhteiselo Oy:n. Yhteiselolla on 16 asukaspaikkaa Valteri-koulun yhteydessä sijaitsevassa kiinteistössä Helsingin Ruskeasuolla. Yhtiön liikevaihto on noin 1,2 miljoonaa euroa ja 18 henkilöstön jäsentä siirtyvät Esperin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Yhteiselon omistivat tasaosuuksin Päivi Aalto-Rauhala ja Juha-Matti Puhakka.

Suurena toimijana Esperi pystyy kasvattamaan toimintaamme ja jatkamaan kehitystyötämme laadun parissa. Esperin kanssa on ollut miellyttävää tehdä yhteistyötä koko neuvotteluprosessin ajan ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Jatkan itse yksikön johdossa ja kun osa hallinnosta keskitetään, jää minulle enemmän aikaa palveluiden kehittämiselle ja henkilökohtaiselle asiakaspalvelulle, jotta laadukas työ varmistetaan myös jatkossa”, kertoo Päivi Aalto-Rauhala, Yhteiselo Oy:n toinen perustaja ja toimitusjohtaja.

Yhteiselo on yksi kiitetyimpiä ja arvostetuimpia vammaispalveluiden tuottajia Uudellamaalla – toiminta on laadukasta, osaavaa ja asiakaslähtöistä. Lisäksi Yhteiselon modernit tilat Helsingin ydinkeskustan välittömässä läheisyydessä ovat erittäin korkeatasoiset ja vastaavat erinomaisesti monenlaisiin asiakastarpeisiin. Uskomme vammaisten lyhytaikaisen asumispalvelun kysynnän kasvavan ja esimerkiksi Helsinki panostaa siihen jo nyt vahvasti”, sanoo Esperi Care Oy:n toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni.

 

Lisätietoja

Aluejohtaja Kimmo Karvonen, Esperi Care Oy, kimmo.karvonen@esperi.fi, p. 040 505 2158
Toimitusjohtaja Päivi Aalto-Rauhala, Yhteiselo Oy, paivi.aalto-rauhala@yhteiselo.fi, p. 0500 843 550

Hallituksen puheenjohtaja Juha-Matti Puhakka, Yhteiselo Oy, juha-matti.puhakka@yhteiselo.fi, p. 040 353 6884