Hae meille töihin

Tule kivaan porukkaan tekemään tärkeää työtä!

Esperillä työskentelee noin 5 500 hoiva-alan ammattilaista kuten lähihoitajia, sairaanhoitajia, kuntoutusohjaajia sekä sosionomeja. Suuri osa hoitohenkilöstöstämme on suuntautunut vanhustyöhön tai psykiatriseen sairaanhoitoon. 

Esperillä voit työskennellä ikääntyneiden asumispalvelujen, vammaisten asumispalvelujen tai päihde- ja mielenterveyskuntoutuksen parissa. Lisäksi tarjoamme monipuolisia työtehtäviä Esperi lääkäripalveluissa. Lääkäripalveluissa työskentelee muun muassa yleis- ja erikoislääkäreitä, sairaanhoitajia, leikkaussalihoitajia ja anestesiahoitajia.

Olemme kasvava yritys ja Suomen 30. suurimpana työllistäjänä pystymme tarjoamaan hyviä työpaikkoja eri paikkakunnilla ympäri Suomea. Esperillä työsi ei ole sidottu paikkakuntaan, vaan tarjoamme sinulle urapolun, joka joustaa elämäntilanteesi mukaan.

Työntekijämme ovat nimenneet työhyvinvointikyselyissä Esperin vahvuuksiksi muun muassa työpaikan avoimuuden ja rentouden, hyvän työilmapiirin, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön sekä hoitotyön laadukkuuden.

Pidämme sinusta huolta

Esperi tarjoaa työntekijöilleen mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä, hyvän perehdytyksen ja kehittymismahdollisuudet sekä joustavat työvuorot ja mahdollisuuden työkiertoon.

Kun henkilöstö voi hyvin, on asiakkaillakin hyvä olla. Siksi tarjoamme sinulle lisäksi työsuhde-etuina mm.

  • lakisääteistä laajemman työterveyshuollon

  • työvaatteet

  • virkistyspäiviä ja henkilöstötapahtumia

  • Esperi Club -kortin, jolla saat etuja Esperin yhteistyökumppaneilta esim. vakuutuksista, majoituspalveluista ja autonvuokrauksesta

Toimi näin!

 

Lue myös: Rekrytointeja koskeva tietosuojaseloste