Laaturyhmä

Olemme koonneet ulkoisen Laaturyhmän Suomen parhaimmista hoivatyön asiantuntijoista. Laaturyhmän tavoitteena on toimia neuvonantajana ja auttaa Esperiä kehittämään toimintaansa.

Ryhmän jäsenet

Laaturyhmän jäseninä toimivat geriatrian professori, emeritus, Jaakko Valvanne. Hän on työskennellyt mm. Espoon kaupungin kotisairaanhoidon vastuulääkärinä sekä vanhuspalvelujohtajana ja eläkkeelle hän jäi Tampereen yliopiston geriatrian professorin virasta vuonna 2018. Jaakon lisäksi ryhmässä ovat Terhokodin entinen ylilääkäri ja saattohoidon asiantuntija Juha Hänninen, teologian maisteri, Marttaliiton pääsihteeri Marianne Heikkilä sekä vanhusten elämänlaadun puolestapuhuja, hoivatyön kouluttaja Riitta Räsänen. Mukana on myös Esperin omaan henkilöstöön kuuluvat lähihoitaja Sini Hartikainen, joka toimii samalla henkilöstön edustajana, laatupäällikkömme Anu Metsälä, Ikäpalveluiden liiketoimintajohtaja Arne Köhler, laatujohtaja Eeva Ketola ja toimitusjohtajamme Stefan Wentjärvi.

Yhteistyö jatkuu

Laaturyhmä jatkaa yhteistyötä Esperin kanssa myös vuonna 2021 konsultoiden yhtiötä sen kehityshankkeissa. 

Laaturyhmä
Laaturyhmän jäsenet: Riitta Räsänen, Anu Metsälä, Sini Hartikainen, Jaakko Valvanne, Juha Hänninen, Marianne Heikkilä. Kuvasta puuttuvat Arne Köhler, Eeva Ketola ja Stefan Wentjärvi.

 

Haastattelupyynnöt: media@esperi.fi, p. 010 408 7000