Artikkelin pääkuva_aivoviikko2020

Aivoviikko alkoi tänään - Vaali aivojasi!

9.3.2020

Tänään alkoi aivoviikko! Aivoviikkoa vietetään vuosittain viikolla 11. Viikon teemana on jo vuodesta 2018 alkaen ollut "Vaali aivojasi". Teemalla halutaan muistuttaa, että aivoterveydestä huolehtiminen kannattaa aina: nuorena, vanhana, terveenä ja sairastuneena. Aivoviikko on kansainvälinen tapahtuma, jota vietetään noin 60 maassa.

Aivoviikolla on kansainväliset juuret: The Dana Foundation edistää aivotutkimuksen tietoisuutta ja sen etuja. Suomessa Aivoviikkoa viettävät useat järjestöt kuten Neurologiset vammaisjärjestöt ja Muistiliitto, jotka muistuttavat Aivoviikon tapahtumissa aivoterveydestä huolehtimisen tärkeydestä.

Tapahtumia ympäri Suomen

Neurologiset vammaisjärjestöt järjestää Aivoviikolla monenlaisia tapahtumia; tietoiskuja ja yleisötilaisuuksia. Kaikki tapahtumat löytyvät täältä. Myös muut yhdistykset ja järjestöt järjestävät runsaasti tapahtumia, niitä voi etsiä kunkin tahon omilta nettisivuilta. 

Lähde: Neurologiset vammaisjärjestöt ja Muistiliitto

Kysy lisää palveluistamme

Kristiina ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi.

Eija Jalivaara, myyntipäällikkö
Tekstikentät
Tekstikentät 2

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Esperi-konsernin palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Esperi-konsernin tietosuojakäytännön mukaisesti.

​Töihin meille - lue lisää työskentelystä Esperillä

Huomaathan, että ilman yhteystietojasi emme pysty vastaamaan sinulle.

Meillä tapahtuu