Kuntamarkkinat 2018

Esperi mukana Kuntamarkkinoilla

12.9.2018

Kuntamarkkinat avasi ovensa keskiviikkona 12.9. klo 9.00. Meitä näytteilleasettajia on Kuntatalolla 202, minkä lisäksi tarjolla on seminaareja ja tietoiskuja. Esperin löydät kellarikerroksesta, osastolta K5. Tule kuulemaan vaikuttavaa asiaa hoivasta, hoidosta ja kuntoutuksesta, nauttimaan poppareita sekä osallistumaan vaikuttavaan kilpailuumme, jossa voit voittaa personal trainerin käyttöösi.

Olemme mukana vuosittaisessa kunta-alan tapahtumassa, Kuntamarkkinoilla. Jo 24. kerran järjestetty tapahtuma kerää vuosittain yhteen kunta-alan ihmiset, järjestöjen edustajat ja yritykset, kuten Esperi, jotka tarjoavat palveluita kunta-alan asiantuntijoille ja -johdolle. 

Osastomme Kuntatalon kellarikerroksessa tarjoaa tietoa hoivasta, hoidosta ja kuntoutuksesta niille asiakasryhmille, joita palvelemme. Mukavana lisänä antoisalle keskustelulle tarjoilemme vastavalmistettuja poppareita sekä mahdollisuuden voittaa personal trainerin palveluita. 

Voittaja on arvottu ja arpaonni suosi tällä kertaa Arjaa Limingasta. Paljon onnea! "Upea uusi omaa hyvinvointiani edistävä kokemus edessä. Kiitos Esperille!", kommentoi Arja.

Kysy lisää palveluistamme

Eija ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi.

Eija Jalivaara, myyntipäällikkö

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Esperi-konsernin palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Esperi-konsernin tietosuojakäytännön mukaisesti.

​Töihin meille - lue lisää työskentelystä Esperillä

Huomaathan, että ilman yhteystietojasi emme pysty vastaamaan sinulle.

Meillä tapahtuu