hoivakoti Esperi vie vanhus ulos

Esperi oli ulkoilukumppani Vie vanhus ulos -kampanjassa 7511 kertaa

17.10.2019

Tänäkin vuonna Ikäinstituutin Vie vanhus ulos -kampanjalla edistettiin niiden ikäihmisten ulkoilua, jotka tarvitsevat apua ulkoillakseen turvallisesti. Kuukauden mittainen kampanja oli menestys ja innosti yritykset, kunnat, järjestöt ja yksityishenkilöt sankoin joukoin ikäihmisten ulkoiluttamiseen.

Liikunta ja ulkoilu ovat tärkeä osa kokonaisvaltaista hoitoa ja kuntoutusta Esperissä. Hoivakodeissamme ulkoillaan aktiivisesti ja kampanjan aikana ulkoilukirjauksia tehtiin yhteensä huikeat 7511. Kampanja teki hienosti näkyväksi henkilöstömme sitoutumisen ikäihmisten ulkoiluun ja odotamme jo innolla vuotta 2020.

Ikäinstituutti kiittää ahkerasta osallistumisesta

Ikäinstituutin kampanjasuunnittelija Heli Starck kiittää Esperiä osallistumisesta. "Tänä vuonna kampanjassa kirjattiin ennätysmäärä, yli 33 300 ulkoilukertaa. Näistä yli 7 500 kirjattiin Esperin 75 hoivakodissa ympäri Suomea. On hienoa huomata, että ulkoilu kuuluu myös hoivakodin asukkaiden arkeen", Starck toteaa. 

Vie vanhus ulos -kampanjaan osallistui yhteensä 200 palvelutaloa, 19 järjestöä, 66 muuta yhteisöä sekä yksityishenkilöitä. 

Usealla 75 vuotta täyttäneellä ulkoilu vähenee toimintakyvyn heikentyessä, mutta ulkona liikkumisen tarve säilyy. Joskus ikäihminen ei liikkumiskyvyn ongelmien, yksinäisyyden tai kaatumisen pelon vuoksi pääse ulos. Tarvitaan erilaisia tukitoimia, jotta iäkkäät voivat ulkoilla turvallisesti (voimaavanhuuteen.fi). 

Lisätietoja: 

Vie vanhus ulos -kampanja

Kysy lisää palveluistamme

Eija ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.

Miia Heikkinen, myyntipäällikkö
Tekstikentät
Tekstikentät 2

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Esperi-konsernin palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Esperi-konsernin tietosuojakäytännön mukaisesti.

​Töihin meille - lue lisää työskentelystä Esperillä

Huomaathan, että ilman yhteystietojasi emme pysty vastaamaan sinulle.

Meillä tapahtuu