Esperi tiimi

Esperi osallistuu TERVE-SOS 2018 -tapahtumaan!

4.5.2018

Kaksipäiväistä TERVE-SOS 2018 -tapahtumaa vietetään tänä vuonna Hämeenlinnan Verkatehtaalla 8.-9.5.2018. Esperin löydät osastolta 17 - toivottavasti nähdään!

Kaksipäiväistä TERVE-SOS 2018 -tapahtumaa vietetään tänä vuonna Hämeenlinnan Verkatehtaalla 8.-9.5.2018. TERVE-SOS on sosiaali- ja terveysalan koulutus- ja messutapahtuma, joka on suunnattu päättäjille, asiantuntijoille sekä muille alalla työskenteleville ammattilaisille. Tämänvuotinen tapahtuma pureutuu sosiaali- ja terveysalan ajankohtaisimpiin puheenaiheisiin sekä tarjoaa runsaasti tietoa päättäjille ja ammattilaisille.

TerveSos -messut 8.5.2018
Esperin osastolla käy kuhina - TERVE-SOS -tapahtuma 8.5.2018

Esperi esittäytyy messuosastolla 17. Kävijöille on tarjolla mielenkiintoisen keskustelun lisäksi poppareita sekä mahdollisuus osallistua personal trainerin arvontaan. Toivottavasti nähdään messuilla!

Esperi TerveSos -messuilla 8.5.18
Esperi kiinnostaa - TERVE-SOS -tapahtuma 8.5.2018

Kysy lisää palveluistamme

Hanna ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi.

Hanna

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Esperi-konsernin palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Esperi-konsernin tietosuojakäytännön mukaisesti.

​Töihin meille - lue lisää työskentelystä Esperillä

Huomaathan, että ilman yhteystietojasi emme pysty vastaamaan sinulle.

Meillä tapahtuu