Esperi pärjäsi laadulla Vaasassa

13.7.2021 | Uutinen

Esperi Koti Ulpukka pärjäsi hyvin Vaasan järjestämässä kilpailutuksessa mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalvelujen osalta.

Vaasan kaupunki kilpailutti mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalveluja kesäkuussa. Esperi Koti Ulpukka sijoittui tehostetun päihteettömän palveluasumisen osalta ensimmäiseksi ja tuetun asumisen vahvan ja erityistason tuen osalta toiseksi.

Kilpailutuksessa painotettiin hinnan lisäksi myös laatua. Laatupisteitä jaettiin henkilöstön työsuhteiden pysyvyydestä, joista Ulpukka sai täydet pisteet.

”On hyvä, että toiminnan laatu nousee yhä tärkeämmäksi tekijäksi päätöksiä tehtäessä. Henkilökunnan pysyvyys on tärkeä mittari laadukkaan palvelutuotannon takaamiseksi. Tällä hetkellä Esperi panostaa voimakkaasti henkilökunnan koulutukseen. Mielenterveyspalveluissa toipumisorientaatio tulee laajasti käyttöön ja osaksi jokaisen esperiläisen työtä”, sanoo liiketoimintajohtaja Pia Panhelainen Esperin Erityisryhmien palveluista.

Esperi on tarjonnut Ulpukan tiloissa asumispalveluja vuodesta 2019 saakka. Yksikössä on 15 asukashuonetta sekä 7 tukiasumiseen tarkoitettua yksiötä. Ulpukassa asukkaan ja omaohjaajan yhdessä laatima tavoitteellinen kuntoutumissuunnitelma on ykkösasia. Yksilöllinen suunnitelma laaditaan jokaiselle asukkaalle hänen toiveittensa mukaisesti.

Merkittävää on, että Ulpukan asiakkaat antoivat tuoreimmassa asiakastyytyväisyyskyselyssä yksikölle NPS arvioksi 55, mikä on erittäin hyvä tulos. Kilpailutuksen myötä Vaasa sijoittaa tehostetun päihteettömän palveluasumisen asiakkaat ensisijaisesti Ulpukkaan.

Esperi Koti Ulpukan verkkosivut

Mediadesk
010 408 7000
media@esperi.fi

Esperi Care Oy
Mannerheimintie 164
PL 11
00301 Helsinki
www.esperi.fi

Kysy lisää palveluistamme

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.

Eija Jalivaara, myyntipäällikkö
Tekstikentät
Tekstikentät 2
Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Esperi-konsernin palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Esperi-konsernin tietosuojakäytännön mukaisesti.

​Töihin meille - lue lisää työskentelystä Esperillä

Huomaathan, että ilman yhteystietojasi emme pysty vastaamaan sinulle.
Valitse yhteydenoton aihe.