Naiset nostavat aurinkovarjoa

Esperi, Pirkanmaan TE-keskus ja TAKK tarjoavat sosiaali- ja terveysalalle rekrytoivan koulutuksen

1.7.2019

Esperi tarjoaa yhteistyössä Pirkanmaan TE-keskuksen ja Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen (TAKK) kanssa mahdollisuuden hakeutua sosiaali- ja terveysalalle rekrytoivan koulutuksen muodossa syksyllä 2019. Koulutuksen kautta on mahdollista suorittaa joko hoiva-avustajan koulutus tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinto Pirkanmaan alueella.

Rekrytoiva koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhanalaisille aikuisille (esim. määräaikaisessa työsuhteessa oleville), jotka ovat kiinnostuneita ja motivoituneita suorittamaan koulutuksen ja työllistymään hoiva-alalle. Esperi sitoutuu työllistämään opinnot ansioituneesti suorittaneet koulutuksen jälkeen. Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa sekä hoiva-avustajia että lähihoitajia hoiva-alan tehtäviin ja samalla varmistaa osaavan työvoiman riittävä saatavuus Pirkanmaalla.

Hoiva-avustajat työskentelevät nimikkeensä mukaisesti avustavissa tehtävissä vanhus-, vammais- ja mielenterveyspuolella. He eivät työskentele lääkehoitoon liittyvissä tehtävissä eivätkä itsenäisessä terveydenhuoltoalan koulutusta vaativassa hoitotyössä. Hoiva-avustajan koulutuksen kautta voi työllistyä hoiva-alalle avustaviin tehtäviin.

Lähihoitajakoulutuksen aikana hakija suorittaa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon, joka antaa hakijalle valmiudet toimia lähihoitajana. Lähihoitajan koulutus avaa monipuolisesti mahdollisuuksia työskennellä mm. hoivakodeissa, asumispalveluyksikössä, kotihoidossa sekä vanhus- ja vammaispalveluissa, huolehtien asiakkaiden hyvinvoinnista.

Koulutuksessa ovat mukana Esperin yksiköt Nokialla, Ylöjärvellä, Urjalassa, Punkalaitumella, Sastamalassa, Mouhijärvellä, Kangasalla ja Tampereella.

Hakuaika ja lisätiedot

Mukaan koulutukseen voi hakea TE-toimiston sivujen kautta 1.7.-4.10.2019. Lisätietoja koulutuksesta löytyy myös urasivuiltamme

Kysy lisää palveluistamme

Hanna ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.

Kristiina
Tekstikentät
Tekstikentät 2

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Esperi-konsernin palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Esperi-konsernin tietosuojakäytännön mukaisesti.

​Töihin meille - lue lisää työskentelystä Esperillä

Huomaathan, että ilman yhteystietojasi emme pysty vastaamaan sinulle.

Meillä tapahtuu