pelaaminen

Henkilöstön ideapankki helpottaa hyvien toimintakäytänteiden jakamista

10.6.2020 | Uutinen

Esperi lanseerasi henkilöstölleen Ideapankin, jonka tarkoitus on levittää parhaita käytäntöjä ja ideoita toiminnan kehittämiseksi.

Esperi on tehnyt mittavia kehitystoimenpiteitä ja yhtiön muutosmatkaa on takana jo lähes puolitoista vuotta. Henkilöstön osallisuuden lisäämiseksi yhtiön kehitystyössä, Esperissä otettiin käyttöön uusi digitaalinen Ideapankki. Helppokäyttöisen työkalun avulla henkilöstö voi viestiä ehdotuksiaan oman työn kehittämiseksi konsernin sisällä aina johtotasolle asti. 

Viriketoimintaa poikkeusoloissa

Uusi ideapankki lanseerattiin Esperin laaturyhmän toimesta kampanjan siivittämänä. Kaksi viikkoa kestäneen kampanjan tarkoituksena oli ideoida turvallista viriketoimintaa poikkeusoloihin. Ehdotuksia saapui lähes 50 kappaletta. Ideoita arvioitiin niiden asukasystävällisyyden, turvallisuuden, toteuttamiskelpoisuuden, toistettavuuden ja muulta henkilöstöltä saadun kannatuksen perusteella. 

Ideointiin osallistuneita yksiköitä palkittiin ja kisan voittajaksi valikoitui omalla ideallaan Järvenpäässä sijaitseva Esperi Koti Narikka, joka tarjoaa asumis-, tilapäishoito- ja päivätoimintapalveluita kehitysvammaisille. Ideassa kävelyretki luontoon muuntautui bingotuokioksi, kun mukaan tulostetaan kuvalliset pelilaput. Jokainen asukas voi etsiä bingolapussaan esiintyviä esineitä kävelylenkin aikana. Toiminta taipuu hyvin myös sisätiloihin.
Kollektiivisesta tietopankista on jokaisen helppo löytää ideoita viriketoiminnan järjestämiseen koko kesän ajaksi.

Matalan kynnyksen kanava vaikuttaa

Ideapankin taustalla on ajatus avoimuudesta, läpinäkyvyydestä, mahdollisuudesta saada jokaisen ääni kuuluviin sekä osallistumaan yhtiön kehitystyöhön. Seuraavaksi ideoita tullaan hakemaan työhyvinvoinnin kehittämiseksi. 
 

Kysy lisää palveluistamme

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16

Eija Jalivaara, myyntipäällikkö
Tekstikentät
Tekstikentät 2
Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Esperi-konsernin palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Esperi-konsernin tietosuojakäytännön mukaisesti.

​Töihin meille - lue lisää työskentelystä Esperillä

Huomaathan, että ilman yhteystietojasi emme pysty vastaamaan sinulle.
Valitse yhteydenoton aihe.