suklaayllätys

Kiitos Esperin henkilöstö!

28.5.2020

Henkilöstömme on tehnyt erinomaista työtä poikkeuksellisessa ja epävarmassa tilanteessa.

Olemme kiitollisia siitä, että koronatilanne on Esperillä rauhallinen. Suojavarusteita on ollut saatavilla riittävästi ja sisäinen toimintaohjeemme päivittyy edelleen viranomaistahojen antamien ohjeistuksien mukaan. Samaan aikaan henkilöstömme on pyrkinyt varmistamaan hyvän ja turvallisen arjen jatkumisen kodeissamme. Erilaiset tapaamismuodot omaisten sekä asukkaiden kohtaamisissa ovat nyt osa tätä uutta arkea. On tärkeää kuunnella herkällä korvalla henkilöstömme esiin tuomia ideoita sekä toiveita. Henkilöstön uuteen ideapankkiin onkin tullut viikossa jo lähes 40 ideaa mielekkään viriketoiminnan järjestämiseksi näin poikkeusoloissa. Tämän kaltaisella yhteistyöllä varmistamme, että asukkaiden hyvinvointi ja turvallisuus toteutuvat Esperillä myös jatkossa.

Pieni kiitos meidän tärkeille

Henkilöstömme on tehnyt viimeiset kuukaudet kovasti töitä koronaviruksen ehkäisemiseksi ja arjen ylläpitämiseksi. Poikkeusolot jatkuvat, eikä vaara suinkaan ole ohi. Yhdessä olemme kuitenkin tässä poikkeuksellisessa ja epävarmassa ajassa selviytyneet.

Halusimme muistaa kaikkia työntekijöitämme henkilökohtaisesti, joten lähetimme matkaan 2,2 tonnia pieniä kiitoksia. Nyt ne ovat saapuneet koteihimme. Yllätyksen aiheuttamiin tunnelmiin voit tutustua täältä

Kiitos – olette tärkeitä!
 

Kysy lisää palveluistamme

Miia ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.

Kristiina
Tekstikentät
Tekstikentät 2

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Esperi-konsernin palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Esperi-konsernin tietosuojakäytännön mukaisesti.

​Töihin meille - lue lisää työskentelystä Esperillä

Huomaathan, että ilman yhteystietojasi emme pysty vastaamaan sinulle.

Meillä tapahtuu