teppola_kirje

Kotiemme elämä jatkuu myös poikkeusoloissa

3.4.2020

Esperissä eletään nyt poikkeuksellisia aikoja. Haastavat ajat vaativat työntekijöiltä luovia ratkaisuja ja asukkailta rutosti kärsivällisyyttä. Vierailuja yksiköihimme on rajattu, joten yhteydenpito omaisiin tapahtuu tällä hetkellä videopuheluiden ja muiden etäratkaisujen avulla. Kirjeet ja pienet tervehdykset ovat myös ilahduttaneet hoivakotiemme asukkaita. Vaikka yhteinen viriketoiminta vaatii hiukan uusia järjestelyjä, kotiemme henkilöstö huolehtii jatkossakin, että mielekästä tekemistä löytyy kaikille halukkaille osallistujille. Ulkoilemaan pääsee edelleen ja tutut rutiinit rytmittävät päivää. Turvaamme tavallista arkea, jotta asukkaillamme on kotonaan jatkossakin hyvä olla.

Oulussa hoivakoti Teppolassa arki rullaa tuttuja uria eteenpäin, vaikka valtakunnan tasolta tulevat rajoitukset ovatkin muuttaneet joitain tuttuja käytänteitä. Vaikka sekä asukkaita että omaisia mietityttää rajoitustoimien kesto, niin yhteydenpito on onnistunut videopuheluin sekä soitoin. Iloa ja hyvää oloa tuo myös keväisessä säässä ulkoilu. Esperi Hoivakoti Teppolan ja muiden Esperin kotien kuulumisia pystyt seuraamaan jokaisen kodin omilta sivuilta.

Kysy lisää palveluistamme

Hanna ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.

Hanna
Tekstikentät
Tekstikentät 2

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Esperi-konsernin palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Esperi-konsernin tietosuojakäytännön mukaisesti.

​Töihin meille - lue lisää työskentelystä Esperillä

Huomaathan, että ilman yhteystietojasi emme pysty vastaamaan sinulle.

Meillä tapahtuu