Esperin palvelusetelitilaisuus.

Kuinka palveluseteli voi helpottaa arkeani?

29.3.2021 | Uutinen

Lämpimästi tervetuloa maksuttomaan webinaariimme 7.4. klo 17-18.30. Tapahtumassa Vantaan vanhus- ja vammaispalveluiden ostopalvelupäällikkö Maria Borg kertoo palvelusetelistä ikääntyneille. Lisäksi professori Markku Partinen Helsingin uniklinikalta käy läpi unen merkitystä terveydelle. Osallistuminen hoituu helposti - kaikki kiinnostuneet ja uteliaat mukaan linjoille!

Ilmoittaudu mukaan

Tilaisuus järjestetään Microsoft Teams -verkkosovelluksella. Ilmoittaudu mukaan linkin takaa, niin saat liittymisohjeet ja linkin sähköpostiisi. Tilaisuus on pidetty ja tallenteen voit katsoa uutisen lopusta.

Valinnanvapautta palvelusetelillä

Tiesitkö, että asumispalveluihin voi saada yhteiskunnan tukea? Palveluseteli on kunnan tarjoama maksuseteli, joka korvaa osan sosiaali- ja terveydenhuollon palvelukustannuksista. Palvelusetelin määrään vaikuttaa tuen tarve ja tuensaajan taloudellinen asema. Palveluseteli antaa asiakkaalle tai hänen läheisilleen mahdollisuuden itse päättää, miltä kunnan hyväksymältä yritykseltä palvelu hankitaan.

Valinnanvapautta palvelusetelillä - webinaarissa 7.4. klo 17-18.30 Vantaan vanhus- ja vammaispalveluiden ostopalvelupäällikkö Maria Borg kertoo palvelusetelistä ikääntyneille. Lisäksi professori Markku Partinen Helsingin uniklinikalta käy läpi unen merkitystä terveydelle. Tapahtuman järjestäjänä toimii Esperi Care Oy.

Tapahtumarunko

17.00-17.10 Tilaisuuden avaus, Stefan Wentjärvi, Esperin toimitusjohtaja
17.10-17.40 Palvelusetelin käyttö ja palvelupolku, Maria Borg, Vantaan vanhus- ja vammaispalveluiden ostopalvelupäällikkö
17.40-18.15 Kuinka nukun paremmin? Unen merkitys terveydelle, Markku Partinen, Professori, Helsingin uniklinikka
18.15-18.30 Esperin yksiköt esittäytyvät ja tilaisuuden päättäminen

Palvelusetelillä Esperin hoivakotiin?

Olemme hyväksytty palvelusetelituottaja ikääntyneiden palveluasumisessa useassa kunnassa. Kysy lisää osoitteesta info@esperi.fi tai suoraan sinua kiinnostavan hoivakodin esimieheltä. 

Tutustu hoivakoteihimme täältä.
Lue lisää palvelusetelistä täältä.
 

Kysy lisää palveluistamme

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.

Hanna
Tekstikentät
Tekstikentät 2
Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Esperi-konsernin palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Esperi-konsernin tietosuojakäytännön mukaisesti.

​Töihin meille - lue lisää työskentelystä Esperillä

Huomaathan, että ilman yhteystietojasi emme pysty vastaamaan sinulle.
Valitse yhteydenoton aihe.