Mainiokoti Arwolan Lemmen toiminta siirtyy Esperille

25.11.2021 | Uutinen

Esperi Care ja Mainiokodit ovat sopineet yrityskaupasta, jossa Lempäälässä sijaitseva Mainiokoti Arwolan Lemmen liiketoiminta siirtyy Esperille.

Kaupan myötä Esperi yhdistää Lempäälässä toimivien hoivakotien toimintaa siten, että Mainiokoti Arwolan Lemmen toiminta siirtyy Esperin uuteen Hoivakoti Kanavanrantaan (kuvassa).

Arwolan henkilöstö siirtyy Esperille vanhoina työntekijöinä. Asukasmuutot Arwolasta Kanavanrantaan toteutetaan hyvässä yhteistyössä sijoittavien kuntien, asukkaiden ja omaisten kanssa. Muutot tapahtuvat arviolta vuodenvaihteessa. Asukkailla on oikeus halutessaan valita myös muu hoivakoti. Kanavanranta on yksi Esperin uusimpia ja modernimpia hoivakoteja. Kodin elämää voi seurata Kodin kuulumisista ja kokemuksia Kanavanrannasta voi lukea täältä.

”Toivotamme Arwolan Lemmen henkilökunnan ja asukkaat lämpimästi tervetulleeksi Esperille”, toteaa Esperin Ikäpalvelujen liiketoimintajohtaja Arne Köhler. Esperi järjestää Arwolan Lemmen nykyisille asukkaille ja heidän omaisilleen sekä henkilökunnalle tutustumispäivän Kanavanrantaan.

Arwolan Lemmestä siirtyvä henkilöstö pääsee osalliseksi Esperin arvostettua validaatiokoulutusta, jossa muistisairaat kohdataan tunnevuorovaikutusmenetelmää hyödyntäen. Koulutamme 2000 hoitajaa validaatioon vuoteen 2025 mennessä.

Liiketoiminnan siirto on osa Esperin operatiivisen toiminnan kehittämistä. Esperin tavoitteena on tarjota asukaslähtöistä, ihmisen yksilölliset tarpeet huomioivaa hoivaa. Lue lisää Esperin visiosta ja strategiasta täältä.

Yrityskaupasta lyhyesti

  • Esperi Care ja Mainiokodit ovat sopineet yrityskaupasta, jonka kohteena on Mainiokoti Arwolan Lemmen liiketoiminta.
  • Liikevaihto: noin 700.000 eur
  • Henkilöstö: 11
  • Palvelut: Ikääntyneiden tehostettu palveluasuminen

Lue Mainiokotien tiedote kaupasta.

Mediadesk (klo 9-16 ark.)
010 408 7000
media@esperi.fi

 

Esperi Care Oy
Mannerheimintie 164
PL 11
00301 Helsinki
www.esperi.fi