Laaturyhmän raportin luovutus

Ministeri Kiuru vastaanotti Esperiä arvioineen Laaturyhmän raportin

30.1.2020

Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru otti tällä viikolla vastaan Esperiä arvioineen ulkoisten, riippumattomien asiantuntijoiden laatiman raportin yhtiön kehitystarpeista.

Kiuru totesi, että laaturyhmän Esperissä tunnistamat kehitysalueet - hyvä työ, hyvä hoiva, hyvä elämä – tulee toteutua sekä Esperillä että alalla yleisesti. Esperi on sitoutunut kehittämään toimintaansa ja käynnissä on useita merkittäviä henkilöstön hyvinvointiin ja laadun kehittämiseen ja varmistamiseen tähtääviä hankkeita, joista voi lukea tarkemmin täältä

Kiuru tutustui samalla Esperin tehostettuun, ympärivuorokautiseen palveluasumiseen Helsingin Hoivakoti Vanhalinnassa ja jututti kodin asukkaita.

Käynnin aikana keskusteltiin lisäksi tulevasta henkilömitoituksesta, kotihoidosta ja välimuotoisten asumispalveluiden tarpeesta sekä kuntien kanssa tehtävistä vastuullisista sopimuksista. Kiurun mukaan hoiva-alalle tarvittavan työvoiman ja rahoituksen sekä palveluiden laadun turvaamisen osalta tarvitaan selkeää parannusta, nykytilanne ei voi jatkua.

Kysy lisää palveluistamme

Eija ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-17.

Kristiina
Tekstikentät
Tekstikentät 2

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Esperi-konsernin palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Esperi-konsernin tietosuojakäytännön mukaisesti.

​Töihin meille - lue lisää työskentelystä Esperillä

Huomaathan, että ilman yhteystietojasi emme pysty vastaamaan sinulle.

Meillä tapahtuu