Esperi omaishoito pääkuva

Näe, huomaa, kuule - Valtakunnallinen omaishoitajien viikko 2019

24.11.2019

Valtakunnallinen omaishoitajien viikko on teemaviikko, jolloin nostetaan esiin omaishoitoasioita. Tänä vuonna viikkoa vietetään 24.11.–1.12. teemalla "Näe, huomaa, kuule – omaishoidon monimuotoisuus". Omaishoitajien viikon aikana Omaishoitajat ja läheiset -liiton paikallisyhdistykset järjestävät teemaviikolla runsaasti erilaisia tapahtumia ympäri Suomea.

Suomen omaishoidon verkosto määrittelee omaishoitajaksi henkilön, joka pitää huolta perheenjäsenestään tai muusta läheisestään, joka sairaudesta, vammaisuudesta tai muusta erityisestä hoivan tarpeesta johtuen ei selviydy arjestaan omatoimisesti. Selvitysten mukaan yli miljoona suomalaista auttaa säännöllisesti läheistään. Tällä hetkellä Suomessa arvioidaan olevan noin 350 000 omaishoitotilannetta, joista 60 000 on sitovia ja vaativia. (Lähde: Omaishoitajaliitto)

Lisätiedot:

Autamme huolehtimaan läheisesi hyvinvoinnista

Asukkaidemme hyvinvoinnista huolehtimisen ohella haluamme tukea myös omaisten jaksamista. Jaksamisesi ja hyvinvointisi on tärkeää sekä sinun itsesi että läheisesi kannalta. Autamme huolehtimaan läheisesi hyvinvoinnista. Meillä on koteja ikäihmisille, kehitysvammaisille ja vammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille ympäri Suomen. Lisätietoja omaishoitajan vapaan aikaisista palveluistamme saat yksiköidemme esimiehiltä. Tutustu täältä tarkemmin ikäihmisten hoivakotien palveluvalikoimaan.

Kysy lisää palveluistamme

Miia ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.

Eija Jalivaara, myyntipäällikkö
Tekstikentät
Tekstikentät 2

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Esperi-konsernin palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Esperi-konsernin tietosuojakäytännön mukaisesti.

​Töihin meille - lue lisää työskentelystä Esperillä

Huomaathan, että ilman yhteystietojasi emme pysty vastaamaan sinulle.

Meillä tapahtuu