Kuntamarkkinat 2018

Odotamme sinua Kuntamarkkinoilla

12.9.2018

Kuntamarkkinat avaa ovensa jälleen keskiviikkona 11.9. klo 9.00. Me olemme mukana kertomassa käynnistämästämme mittavasta muutostyöstä ja siitä, miten laatua nykyään mitataan ja johdetaan Esperissä. meidät löytää kellarikerroksesta, osastolta K5. Tervetuloa juttelemaan kanssamme!

Olemme mukana vuosittaisessa kunta-alan tapahtumassa, Kuntamarkkinoilla. Jo 25. kerran järjestetty tapahtuma kerää vuosittain yhteen kunta-alan ihmiset, järjestöjen edustajat ja yritykset, kuten Esperi, jotka tarjoavat palveluita kunta-alan asiantuntijoille ja -johdolle. 

Osastomme Kuntatalon kellarikerroksessa tarjoaa tietoa hoivasta, hoidosta ja kuntoutuksesta sekä niistä mittavista kehitystoimista, joita olemme lähteneet viemään eteenpäin. Keskiviikon ja torstain tietoiskuissamme Esperin laatu- ja kehitysjohtaja Arne Köhler kertoo myös miten Esperillä mitataan ja johdetaan laatua. 

Kysy lisää palveluistamme

Miia ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.

Hanna
Tekstikentät
Tekstikentät 2

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Esperi-konsernin palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Esperi-konsernin tietosuojakäytännön mukaisesti.

​Töihin meille - lue lisää työskentelystä Esperillä

Huomaathan, että ilman yhteystietojasi emme pysty vastaamaan sinulle.

Meillä tapahtuu