Vuoden päihdesairaanhoitaja 2020

Onnea Jaana Tapaninen, vuoden 2020 päihdesairaanhoitaja!

12.3.2020

Päihdelääketieteen yhdistys palkitsi Hoitokoti Hoivaonnen yksikönjohtaja Jaana Tapanisen vuoden päihdesairaanhoitajan tunnustuksella pitkästä työstään päihdetyön kehittämisen parissa.

”Moniosaaja päihdesairaanhoitaja, kehittänyt valtakunnallisesti merkittäviä päihdepalveluita, innokas tarttuja ja arvostettu yhteistyökumppani.” Muun muassa näillä termeillä Jaana Tapanista luonnehditaan hänelle luovutetussa vuoden päihdesairaanhoitajan tunnustuksessa. Päihdelääketieteen yhdistyksen myöntämä tunnustus annetaan vuosittain alallaan ansioituneelle ammattilaiselle, joka on ollut mukana kehittämässä päihdetyötä Suomessa. ”Kyllä tämä kieltämättä tuntui hyvältä ja oli hienoa olla ottamassa vastaan tunnustusta”, Jaana toteaa. Jaana Tapaninen työskentelee tällä hetkellä Esperi Hoitokoti Hoivaonnessa yksikönjohtajana. Ennen astumistaan toimeen Esperille, Jaana on ollut mukana useissa päihdetyöhön liittyvissä hankkeissa ja työskennellyt päihdekuntoutujien sekä asunnottomien parissa jo vuosikymmeniä.

Lisää ennakkoluulottomuutta

Päihdetyöhön liittyen Jaana haluaisi kannustaa ammattilaisia näkemään jokaisen yksilön arvon sellaisena kuin he ovat. ”Näkisin, että ihmisten leimaaminen on ongelmallista. Omassa työssäni olen lähestynyt asiakasta siitä näkökulmasta, että päihdehoidossa tosiasiassa hoidetaan pitkäaikaissairautta. Asenteet ovat onneksi ammattilaisten parissa muuttuneet vuosien saatossa, koska jo alan opinnoissa käsitellään enemmän päihdetyötä. Tätä suuntaa toivoisi lisää”, Jaana toteaa lopuksi.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: Esperin mediadesk puh. 010 408 7000 tai media(at)esperi.fi.

Kysy lisää palveluistamme

Hanna ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi.

Eija Jalivaara, myyntipäällikkö
Tekstikentät
Tekstikentät 2

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Esperi-konsernin palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Esperi-konsernin tietosuojakäytännön mukaisesti.

​Töihin meille - lue lisää työskentelystä Esperillä

Huomaathan, että ilman yhteystietojasi emme pysty vastaamaan sinulle.

Meillä tapahtuu