Hyvää joulua

Rauhaisaa joulumieltä ja valoisaa vuotta 2019

21.12.2018

Joulumieltä koteihimme tuovat monet touhut ja teot, joissa on mukana yrityksiä, vapaaehtoisia, omaisia ja läheisiä. Joulun kiireet ovat kohta takanapäin ja on aika joulun tulla.

Joulukuu on usein kiireinen niin yrityksissä, kodeissa kuin perheissä. Sitä se on myös meillä Esperissä. Joulumieltä koteihimme tuovat monet touhut ja teot, joissa on mukana yrityksiä, vapaaehtoisia, omaisia ja läheisiä. 

Posti- ja onnittelukorttialan yritys Karto halusi tänä jouluna tuoda ikääntyneille iloa ja hyvää mieltä ja he ovat askarrelleet joulukortteja muun muassa Esperin asukkaiden iloksi. Kortit ovat saapuneet hoivakoteihimme ja niille on löytynyt onnellisia vastaanottajia. Upea teko Karton väeltä, jotka haastoivat myös muita toimijoita ja kouluja mukaan hyvän mielen kampanjaansa. 

Asukkaiden omaiset ja läheiset ovat vierailleet kodeissa runsain joukoin. Asukkaat ja henkilöstö ovat valmistelleet joulun tuloa: pikkujoulut ja puurojuhlat, joulukoristelut ja leipomiset, joululaulut ja joulukirkko - jouluvalmistelut ovat lähes valmiita ja joulu saa nyt tulla.

Tukikummit-keräyksen tuotoilla ehkäistään nuorten syrjäytymistä

Suomessa on joka vuosi 65 000 nuorta vaarassa syrjäytyä perheen taloudellisen tilanteen vuoksi.
Tukikummit-säätiö on jo vuodesta 2007 alkaen kerännyt varoja nuorille, jotka ovat vaarassa pudota pois harrastuksista ja kaveriporukoista. Tuemme tänä vuonna Tukikummit ry:n arvokasta työtä nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi. 

Tukikummit

Kysy lisää palveluistamme

Eija ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi.

Eija Jalivaara, myyntipäällikkö

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Esperi-konsernin palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Esperi-konsernin tietosuojakäytännön mukaisesti.

​Töihin meille - lue lisää työskentelystä Esperillä

Huomaathan, että ilman yhteystietojasi emme pysty vastaamaan sinulle.

Meillä tapahtuu