juttutupa

Treffibussissa järjestetty jo kymmeniä tapaamisia

17.6.2020 | Uutinen

Esperin treffibussi on ehtinyt kiertää ympäri Suomen jo 22 yksikössä.

Esperin Juttutuvaksi ristitty treffibussi lähti tien päälle toukokuussa ja kuukauden aikana auto on ehtinyt kurvata jo useamman yksikön pihaan. Treffibussin reitti suunnitellaan kahdeksi viikoksi kerrallaan ja auto viipyy isommissa yksiköissä kahden päivän ajan, jotta mahdollisimman monella asukkaalla on aikaa tavata omaa läheistään. 

Bussissa tapaamiset mahdollistuvat turvallisessa sekä rauhallisessa ympäristössä. Asukas tuodaan bussiin takaovesta ja läheinen sivuovesta. Tila on erotettu läpinäkyvällä väliseinällä, jotta tapaaminen voidaan järjestää ilman suojaimia. Tartuntariskin minimoimiseksi bussin ilmanvaihto on suunniteltu huolellisesti.

Treffibussi vieraili viime viikolla Hoivakoti Paavossa Saarijärvellä. Erään asukkaan läheinen kertoi oman kokemuksensa tapaamisen sujumisesta. Lisää voit lukea täältä.

Kysy lisää palveluistamme

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16

Eija Jalivaara, myyntipäällikkö
Tekstikentät
Tekstikentät 2
Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Esperi-konsernin palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Esperi-konsernin tietosuojakäytännön mukaisesti.

​Töihin meille - lue lisää työskentelystä Esperillä

Huomaathan, että ilman yhteystietojasi emme pysty vastaamaan sinulle.
Valitse yhteydenoton aihe.