juttutupa

Treffibussissa järjestetty jo kymmeniä tapaamisia

17.6.2020

Esperin treffibussi on ehtinyt kiertää ympäri Suomen jo 22 yksikössä.

Esperin Juttutuvaksi ristitty treffibussi lähti tien päälle toukokuussa ja kuukauden aikana auto on ehtinyt kurvata jo useamman yksikön pihaan. Treffibussin reitti suunnitellaan kahdeksi viikoksi kerrallaan ja auto viipyy isommissa yksiköissä kahden päivän ajan, jotta mahdollisimman monella asukkaalla on aikaa tavata omaa läheistään. 

Bussissa tapaamiset mahdollistuvat turvallisessa sekä rauhallisessa ympäristössä. Asukas tuodaan bussiin takaovesta ja läheinen sivuovesta. Tila on erotettu läpinäkyvällä väliseinällä, jotta tapaaminen voidaan järjestää ilman suojaimia. Tartuntariskin minimoimiseksi bussin ilmanvaihto on suunniteltu huolellisesti.

Treffibussi vieraili viime viikolla Hoivakoti Paavossa Saarijärvellä. Erään asukkaan läheinen kertoi oman kokemuksensa tapaamisen sujumisesta. Lisää voit lukea täältä.

Kysy lisää palveluistamme

Kristiina ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.

Kristiina
Tekstikentät
Tekstikentät 2

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Esperi-konsernin palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Esperi-konsernin tietosuojakäytännön mukaisesti.

​Töihin meille - lue lisää työskentelystä Esperillä

Huomaathan, että ilman yhteystietojasi emme pysty vastaamaan sinulle.

Meillä tapahtuu