Ulkoilua Esperin hoitokodeissa

Vie vanhus ulos - muistuttaa ikääntyneen oikeudesta turvalliseen ulkoiluun

9.10.2018

Käynnissä on jälleen vuotuinen Ikäinstituutin kampanja 'Vie vanhus ulos'. Kuukauden mittaisella kampanjalla edistetään niiden ikäihmisten ulkoilua, jotka tarvitsevat apua ulkoillakseen turvallisesti. Kampanja huipentuu valtakunnalliseen iäkkäiden ulkoilupäivään 11.10.

Esperin kodeissa ulkoilu on osa elämää, jota korostamme osallistumalla Vie vanhus ulos -kampanjaan ja tekemällä ikäihmisten turvallista ulkoilua näkyväksi. Kampanjan myötä olemme hakeneet ja saaneet hoivakoteihimme uusia yhteistyökumppaneita ja järjestäneet eri-ikäisten yhteisiä kohtaamisia ulkona. Ehkäpä pysyviä uusia ystävyyksiäkin on syntynyt arvokkaiden asukkaiden ja vapaaehtoisten välillä. 

Ikäinstituutin kampanjassa on tänä vuonna mukana 126 palvelutaloa sekä monia järjestöjä ja organisaatioita. Esperin hoivakodeissa on kampanjaan liittyen tähän mennessä ulkoiltu ikääntyneiden asukkaiden kanssa jo yhteensä 4095 kertaa! 

Lisätietoja osallistumisesta Vie vanhus ulos -kampanjaan saat lähimmästä Esperin hoivakodista tai Ikäinstituutin kampanjasivuilta.

Tällä viikolla juhlitaan myös Vanhustyön keskusliiton käynnistämää Vanhustenviikkoa teemalla 'Iloa toimeliaisuudesta'. Teemaa juhlistetaan koko vuoden ja keskusliitto kannustaa yhteisöjä ja organisaatioita järjestämään toimintaa ikääntyneille ihmisille erityisesti Vanhustenviikolla. 

 

 

 

Kysy lisää palveluistamme

Kristiina ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.

Kristiina
Tekstikentät
Tekstikentät 2

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Esperi-konsernin palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Esperi-konsernin tietosuojakäytännön mukaisesti.

​Töihin meille - lue lisää työskentelystä Esperillä

Huomaathan, että ilman yhteystietojasi emme pysty vastaamaan sinulle.

Meillä tapahtuu