Vierailut

Vierailukäytännöt Esperin kodeissa

7.8.2020

Esperin kotien asukkaat voivat edelleen tavata omaisiaan ja läheisiään tietyin turvatoimin. Esperi suosittelee tapaamisia ensisijaisesti ulkona tai erillisessä tapaamistilassa.

Koronatartuntojen määrä on valtakunnallisesti jälleen lisääntymässä. Turvataksemme asukkaamme sekä henkilöstömme, joudumme toistaiseksi tiukentamaan vierailukäytäntöjä.

Suosittelemme vierailuja ensisijaisesti ulkona tai erillisessä tapaamistilassa. 

Vierailua suunniteltaessa pyydämme huomioimaan, että kotiemme sisätiloihin voi tulla vain erikseen sovittuna ajankohtana. Toivomme vierailijoiden huomioivan myös seuraavat asiat:

  • vierailut ovat mahdollisia 1 – 2 henkilölle kerrallaan
  • vierailulle voi tulla vain terveenä ja oireettomana
  • vierailijoiden tulee huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja pitää 1-2 metrin turvaväli muihin asukkaisiin ja henkilökuntaan.
  • vierailijoilla tulee olla suu-nenäsuoja jo vierailulle tullessa ja suojainta tulee käyttää koko vierailun ajan - sekä ulko- että sisätiloissa.

Lisäksi toivomme, että kodeissa vierailevat välttäisivät liikkumista kodin yhteisissä tiloissa. Henkilökunta opastaa ja auttaa vierailijoita käsihygienian toteuttamisessa sekä suojainten käytössä. 

Seuraamme aktiivisesti STM:n ja THL:n suosituksia sekä otamme nämä huomioon ohjeissamme. Mikäli koronatilanne alueella tai kodissa muuttuu, rajoituksia lisätään tarpeen mukaan.

Koronatilanteesta johtuen vierailuja koskevat käytännöt ja rajoitukset voivat vaihdella koti- ja aluekohtaisesti.   

Ajankohtaisia koronauutisia julkaistaan säännöllisesti Esperin koronasivustolla.

Kysy lisää palveluistamme

Hanna ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.

Hanna
Tekstikentät
Tekstikentät 2

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Esperi-konsernin palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Esperi-konsernin tietosuojakäytännön mukaisesti.

​Töihin meille - lue lisää työskentelystä Esperillä

Huomaathan, että ilman yhteystietojasi emme pysty vastaamaan sinulle.

Meillä tapahtuu