Voimaa ulkoilusta – Esperin johtoryhmä ja tukifunktiot ovat myös mukana Vie vanhus ulos -kampanjassa

5.9.2023 | Uutinen

Esperi vahvistaa sen yhteisöllistä ja osallistavaa toimintakulttuuria, kun tukifunktioiden työntekijät ja johtoryhmän jäsenet lähtevät mukaan 18.9.-1.10. "Vie Vanhus Ulos" -kampanjaan ikäkotiemme lisäksi.  

Kodeissamme ulkoilu on tärkeä osa asukkaiden arkea ja tänäkin vuonna monet hoivakotimme lähtevät mukaan Ikäinstituutin järjestämään Vie vanhus ulos -kampanjaan, jolla edistetään ikäihmisten oikeutta turvalliseen ulkoiluun.  

Kampanja, joka rohkaisee ulkoilemaan ja nauttimaan ulkoilun tuomasta ilosta, saa tänä vuonna kuitenkin uuden ulottuvuuden, kun Esperin tukifunktioiden henkilöstö on innostettu mukaan kampanjaan. Tukifunktioissamme työskentelee noin sata henkeä. 

”Päätös kuvastaa Esperin sitoutumista yhteisöllisyyteen sekä yhteisiin arvoihimme. Ulkoilun merkeissä tapahtuvat kohtaamiset tuovat iloa varmasti meidän kaikkien arkeen ja lisäävät yhtä lailla hyvinvointiamme”, toimitusjohtaja Stefan Wentjärvi toteaa. 

Innoitusta viime vuoden tapahtumista 

Vuonna 2022 Esperin johtoryhmän jäsenet ottivat osaa asukkaiden kanssa ulkoiluun, ja tämän kokemuksen innoittamana kaikki tukifunktioiden työntekijät on nyt innostettu osallistumaan kampanjaan. 

Projektijohtaja Sebastian Knight (kuvassa) ilmaisi innostuksensa kampanjan tavoitteista.

"Toivon itsekin voivani ulkoilla elämäni loppuun saakka, joten koen erittäin tärkeäksi, että ulkoilu mahdollistetaan hoivakodeissa mahdollisimman laajasti. On hienoa, että asiaa edistetään Ikäinstituutin kampanjalla, sillä se varmasti innostaa laajaa joukkoa ulkoilemaan – toivottavasti ympäri vuoden." 

Seuraa kotiemme ulkoilutarinoita osoitteesta: https://www.vievanhusulos.fi/ ja Instagramista #espericare

Mediadesk (ark. 9-16)
010 408 7000
media@esperi.fi

 

Esperi Care Oy
Mannerheimintie 164
PL 11
00301 Helsinki
www.esperi.fi