Yle vieraili Hoivakoti Pakaasissa

Yle kävi seuraamassa asukkaiden kisakatsomon tunnelmia

17.2.2022 | Uutinen

”Hopea ei ole häpeä”, tuumasi Pakaasin asukas Seija, kun Yle kävi seuraamassa asukkaiden kisakatsomon tunnelmaa.

Pekingin Olympialaiset ovat jo kovassa vauhdissa - useammat mitalikahvitkin on saatu nauttia! Monessa Esperi kodissa kisoja seurataan innokkaasti kisastudioiden voimin tai fiilistellään lähtemällä itse viettämään aikaa talviurheilun pariin. 

Keskiviikkona 16.2. Yle pistäytyi pienelle vierailulle Hoivakoti Pakaasiin taltioimaan asukkaiden ja henkilökunnan kisastudiotunnelmia. Tuolloin vuorossa oli maastohiihto - parisprintti perinteisellä tyylillä. 

Keskiviikkona 16.2. Yle pistäytyi pienelle vierailulle Hoivakoti Pakaasiin taltioimaan asukkaiden ja henkilökunnan kisastudiotunnelmia.

”Kyllä suomalaiset osaavat hiihtämisen! Heiltä löytyy tuo tekniikka ja tietenkin myös sisua”, tuumasi asukas Rami päättäväisesti.

”Nuorena olin kova hiihtämään. Kannattaa urheilla, jotta pysyy kunto yllä ja kyllä siitä urheilusta tulee aina hyvä mieli”, kertoo asukas Taisto hymyillen.

Yle esittää Pakaasissa kuvaamaan materiaalia omissa lähetyksissään. Seuraathan tänään televisiosta tai myöhemmin YleAreenasta Puoli seitsemän TV-ohjelmaa, niin pääset kurkkaamaan miltä vierailu näytti. Klikkaamalla tästä pääset katsomaan ohjelman (​Pakaasin osuus löytyy ohjelman lopusta > 22,40​min).​

Keskiviikkona 16.2. Yle pistäytyi pienelle vierailulle Hoivakoti Pakaasiin taltioimaan asukkaiden ja henkilökunnan kisastudiotunnelmia.

Lisätiedot

Mediadesk
010 408 7000
media@esperi.fi

Esperi Care Oy
Mannerheimintie 164
PL 11
00301 Helsinki
www.esperi.fi