Suomen onnellisimmat asukkaat

Esperin tehtävänä on tarjota turvallinen koti ja auttaa asukkaita elämään onnellista elämää omilla ehdoillaan. Olemme sitoutuneet toteuttamaan laadukkaita asumispalveluita neljällä liiketoiminta-alueellamme ja yhteinen visiomme on ”Suomen onnellisimmat asukkaat”. Liiketoiminnassaan Esperi-konsernilla on kaksi selkeästi erilaista kokonaisuutta: Esperi ja Saga. Niitä kuvataan strategiassamme erillisinä taloina.  

Esperi koostuu kolmesta eri liiketoiminnasta, joita ovat mielenterveyspalvelut, kehitysvammapalvelut ja ikäihmisten palvelut. Nämä ovat Esperin ydinliiketoimintoja ja keskitymme niiden kehittämiseen. Myös Esperin Lääkäripalvelut ovat osa toimintaamme. Saga-palvelutaloja kehitetään osana Esperiä omana brändinään.

Meillä on neljä yhteistä strategista tavoitetta: hyvä hoiva, hyvä elämä, hyvä työ ja hyvä talous. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi keskitymme liiketoiminnassamme vuosina 2021 - 2024 kehittämään seuraavia osa-alueita:

  • Meillä on parhaat työkaverit.
  • Meillä on arvostetuimmat esihenkilöt.
  • Olemme asukkaiden ja asiakkaiden ensisijainen valinta.
  • Rakennamme edelläkävijyyttä. 

Toimintamme ohjaava periaate on, että emme koskaan tingi turvallisuudesta. Tällä tarkoitamme asukas- ja työturvallisuutta sekä tietoturvaa.

Esperi suuntaa kohti vuotta 2024.