Hoivakodit Turku

Tarjoamme Turussa ikäihmisille asumispalveluita neljässä viihtyisässä hoivakodissa – Esperi Hoivakoti Pietarissa, Esperi Hoivakoti Brahessa, Esperi Hoivakoti Herttuankulmassa ja Esperi Hoivakoti Pikisaaressa. Tutustu hoivakoteihimme tarkemmin niiden omilla sivuilla:

Palvelut Turun hoivakodeissa

Tarjoamme Turun hoivakodeissamme ympärivuorokautista palveluasumista (tehostettua palveluasumista). Ympärivuorokautinen palveluasuminen on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on erilaisia päivittäisen arjen selviytymisen haasteita esim. liikkumisen, muistisairauden tai muiden sairauksien vuoksi. Alan ammattilaisemme ovat läsnä ympäri vuorokauden huolehtien asukkaidemme yksilöllisestä, kuntouttavasta hoivasta.

Hoivakodeissamme voi asua myös tilapäisesti. Tilapäinen asuminen hoivakodissa on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaishoitajan vapaan, kodin remontin tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi. Tutustu täältä tarkemmin ikäihmisten hoivakotien palveluvalikoimaan.

Alueen muut hoivakodit

Esperiltä löytyy useampia yksityisiä hoivakoteja myös Turun lähialueilta. Lähimmät kodit sijaitsevat Piikkiössä Kaarinassa, Paimiossa, Aurassa ja Askaisissa.

Äitini asui yksin omakotitalossa 97,5 vuotiaaksi ja toivoi, ettei koskaan ”joutuisi vanhusten taloon”. Sitten tuli kaatumisia ja niiden myötä kolme aivoinfarktia. Mikä neuvoksi? Onneksi löysimme juuri avattavan Esperi Pikisaaren. Huone sisustettiin palaksi omaa olohuonetta. Hoiva ja hoitajat ovat ihania. Tunnelmaa on riittänyt; jouluna leivottiin, Uutena vuotena skoolattiin. Joka kerta poistumme vierailultamme helpottuneina ja kiitollisina. Suosittelen lämpimästi.
Marjo Jalava, varatuomari, asukkaan omainen
Turku
Lue kokemus Katso lisää kokemuksia
Asukas ja hoitaja värittää