Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Mäntyrinne, Äänekoski

20

heinäkuu

2022

Mäntyrinteen Heinäkuu

Mäntyrinteellä on kesän aikana käynyt paljon eläinystäviä. Koiria, kissoja sekä ihan pieniä eläinystäviä. Työntekijämme on mukana eläinsuojelussa. Olemme saaneet nauttia live musiikista ja ulkoilleet. Nauttineet kesäpäiväistä lenkkeillen, sekä omalla sisäpihalla. Myös pari asukasta pääsivät tänäkin vuonna Tuuriin. Jospa ensikesänä pääsisimme kaikki.
Mäntyrinne kesä!
Ulkoilemassa
Ulkoilemassa lämpöisenä päivänä.
Mäntyrinteen kesä!
Sisäpihalla ulkoilemassa, omat tärkeät ystävät sylissä.
Mäntyrinteen kesä
Hoitaja näyttää asukkaalle siilivauvaa. Asukasta hieman jännittää.
Mäntyrinteen kesä!
Toinen asukas rohkaistui ottamaan pienen siilin syliin.
Mäntyrinteen kesä!
Tuurissa ostoksilla.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Mäntyrinne, Äänekoski

Hoitokoti Mäntyrinne. Kauan piilossa ollut aurinko laittaa hymyilyttämään :)
21.2.2023

Helmikuun kuulumisia

Tässä kuussa olemme saaneet nauttia jo ihanasta auringosta. Olemme myös leiponeet, viettäneet aikaa yhdessä, musisoineet ja saaneet nauttia eläin sekä lapsi vieraista :) Kaikin puolin siis aika mahtava helmikuu :)
Hoivakoti Mäntyrinne Synttärisankari
14.1.2023

Mäntyrinne Tammikuu

Uusivuosi on aloitettu yhdessäololla, herkuttelulla, synttärijuhlilla :)
Hoivakoti Mäntyrinne kuusen koristelua
14.1.2023

Mäntyrinne Joulukuu

Meidän joulukuuhun mahtui monen moista! Askartelua, leipomista, ulkoilua, orkesteri ja joululauluja :)
Hoivakoti Mäntyrinne yhdessä
31.10.2022

Mäntyrinne Lokakuu

Mäntyrinteellä on vietetty Lokakuuta ulkoillen, nauttien hyvästä ruuasta, kuunnelleen taas paljon musiikkia, laulettu tietenkin ja ilonamme on ollut eläimiä melkein jokapäivä. Viime viikoina myös pieni koira vauva on vieraillut meillä mäntyrinteellä. Asukkaat ovat päässeet ulos syömään ja kaupoille normaalisti . Jos ei ole ollut poikkeuksia tai rajoitteita. Loppukuusta tietenkin vietetty Halloweenia töissä ja kotona Mäntyrinteellä.
Hoivakoti Mäntyrinne yhdessä
14.9.2022

Mäntyrinne Syyskuu

Hei! syyskuun aikana olemme asukkaiden kanssa leiponeet, ulkoilleet ja käyty ostos reissuilla. Osa päässyt jopa Jyväskylään saakka. Asukkaiden arki on monipuolista työtoimminnan , fysioterapia palveluiden ja muun arjen touhun keskellä. Kodinkuulumisiin valoikoidut kuvat näyttävät vain murto-osan arkeamme. Välillä mukavia kohtaamisia arjessä myös ikä puolen asukkaiden kanssa.
Mäntyrinne
8.8.2022

Mäntyrinne Elokuu

Asukkaat ovat saaneet osallistua kotitöihin halutessaan. Olemme tilanneet Pizzaa ja tietysti ulkoilleet. Ulkoilu sisäpihalla sekä ulkoilua lähellä luonnossa. Myös asukas halutessaan on päässyt Kuhnamon rantaan uimaan tai käymään läheisessä puistossa. Kesä on mennyt nopeasti ja nyt menemme kohti syksyä.
Asukkaiden mieleinen puuha on myös askartelu ja piirtäminen. Asukkaan arkea tukee ohjaajat mäntyrinteellä. Meille saa aina tulla kyläilemään!