kädet

Esperi julkaisi ensimmäisen vastuullisuusraporttinsa

24.6.2020

Jatkossa vuosittain julkaistava vastuullisuusraportti tarkastelee Esperin toimintaa muun muassa johtamisen, työhyvinvoinnin, vastuullisen taloudenpidon sekä hoivan laadun näkökulmasta.

Vuoden 2019 alussa alkanut yhteiskunnallinen keskustelu vanhustenhoidon laadusta kosketti voimakkaasti yritystämme. Kasvustrategiamme vaihtui panostuksiksi hoivan laatuun ja henkilöstöön ja käynnistimme mittavat muutostyöt. Osana tätä muutosta haluamme viestiä avoimesti ja läpinäkyvästi niistä toimista, joita Esperillä on tehty ja tullaan tekemään toimintamme kehittämiseksi. 

Vuoden 2019 vastuullisuusraportissa kuvaamme sitä, missä yrityksessämme mennään tällä hetkellä ja millaisiin tavoitteisiin pyrimme vuonna 2020. 

”Työssämme korostuu vaikuttavuus, johon yhdistyy ammattimainen osaaminen ja inhimillisyys. Tavoitteemme on olla alamme suunnannäyttäjiä. Tähän tarvitaan tulevaisuudessa moderneja teknologioita sekä kestäviä ympäristötekoja”, toteaa toimitusjohtaja Stefan Wentjärvi.

Tavoitteena hyvä työ

Laadukkaan hoivan varmistamiseksi meidän täytyy luoda mahdollisimman hyvä työympäristö kaikille työntekijöillemme. Tämä tarkoittaa muun muassa panostuksia erinomaiseen esimiestyöhön, työhyvinvointiin sekä osaamisen kehittämiseen. Tätä kautta mahdollistamme myös hyvän hoivan asukkaillemme.

Haluamme osaltamme olla ratkaisemassa sosiaali- ja terveysalan työvoimapulaa ja lisäämässä hoitoalan vetovoimaisuutta. Yksi tapa helpottaa ja nopeuttaa alalle pääsyä on tarjota erilaisia koulutuskokonaisuuksia, joita on mahdollista täydentää osaamisen kehittymisen mukaan kokonaisiksi tutkinnoiksi. Olemme pilotoineet ratkaisuja, joiden avulla alasta kiinnostuneilla on mahdollisuus sekä kouluttautua että työllistyä alalle.  

Laadukas hoiva on prioriteettimme

Asiakkaidemme hyvä hoiva on meille äärimmäisen tärkeää. Tämä tarkoittaa asiakkaan kokemusta palvelun laadusta, hoidon tasalaatuisuutta, turvallisuutta sekä hoidon vaikuttavuutta ja tuloksellisuutta. Hoivan laadun varmistamisen osalta ulkoinen laaturyhmä jatkaa edelleen tukenamme konsultoiden meitä kehitystyössämme. 

Pääset tutustumaan vastuullisuusraporttiimme tästä.
 

Kysy lisää palveluistamme

Kristiina ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.

Kristiina
Tekstikentät
Tekstikentät 2

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Esperi-konsernin palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Esperi-konsernin tietosuojakäytännön mukaisesti.

​Töihin meille - lue lisää työskentelystä Esperillä

Huomaathan, että ilman yhteystietojasi emme pysty vastaamaan sinulle.

Meillä tapahtuu