Vie Vanhus Ulos -kampanja Esperillä.

Vie vanhus ulos -kampanja oli menestys Esperillä

4.10.2023 | Uutinen

Ikäinstituutin kampanjaan osallistui yhteensä 40 Esperin hoivakotia ja kaiken kaikkiaan kodit kirjoittivat yhteensä 863 ulkoilutarinaa. Kotiemme henkilökunnan lisäksi niin Esperin johtoryhmä kuin tukifunktioiden työntekijät innostuivat ulkoilemaan kotiemme ikäihmisten kanssa koko kampanjan ajan.

Esperin kodeissa ulkoilu on osa elämää. Jo useamman vuoden ajan hoivakotimme ovat osallistuneet Ikäinstituutin Vie vanhus ulos -kampanjaan, jolla edistetään ikäihmisten oikeutta turvalliseen ulkoiluun. Tänä vuonna kampanja sai kuitenkin uuden ulottuvuuden, kun Esperin tukifunktioiden henkilöstö innostettiin mukaan kampanjaan. Tukifunktioissamme työskentelee noin sata henkilöä. 

Ennätysmäärä ulkoilutarinoita

Parin viikon mittaisessa kampanjassa kerättiin myös ulkoilutarinoita. Kampanjassa oli mukana kaiken kaikkiaan 348 palvelutaloa tai hoivakotia, 15 järjestöä ja 80 muuta yhteisöä.

Esperin 40 hoivakotia lähti mukaan kampanjaan ja kodit kirjoittivat kaiken kaikkiaan yhteensä 863 ulkoilutarinaa.

"Iso kiitos henkilöstöllemme, asukkaiden läheisille, opiskelijoille ja muille ulkoilutovereille, jotka ottivat haasteen vastaan ja tekivät tärkeää asiaa näkyväksi", sanoo ikäihmisten palvelujen liiketoimintajohtaja Arne Köhler.

Voit tutustua kotiemme ulkoilutarinoihin osoitteessa: https://www.vievanhusulos.fi/ ja kurkata kampanjan parhaat palat Instagramista #espericare.

Lue myös: Voimaa ulkoilusta - Esperin johtoryhmä ja tukifunktiot ovat myös mukana Vie Vanhus ulos -kampanjassa.

Mediadesk (ark. 9-16)
010 408 7000
media@esperi.fi

Esperi Care Oy
Mannerheimintie 164
PL 11
00301 Helsinki
www.esperi.fi