Hoivakoti Pakaasi Helsinki palveluasumisen asukashuone.

Voiko hoivakodissa asua vain vuokralla, ilman palveluita?

Tarjoamme vuokra-asumista hyväkuntoisille ikäihmisille Hoivakoti Kiltakalliossa ja Hoivakoti Kanavarannassa. Muissa Esperin hoivakodeissa ei ole mahdollisuutta asua vuokralla ilman palveluita. Hoivakodissa kaikilla asukkailla on palvelupaketti, joka määräytyy asukkaan toimintakyvyn ja hoivan tarpeen mukaan. Lisätietoja palveluistamme saat ottamalla yhteyttä sinua kiinnostavaan hoivakotiin. 

Itsenäistä vuokra-asumista Espoossa

Hoivakoti Kiltakallion tilojen alakerrassa on viisi vuokrattavaa asuntoa, joihin on mahdollista tulla vuokralle ilman hoivapalveluja. Asuntoihin voi ostaa tukipalveluja kuten siivous- ja pyykkihuoltoa, ateriapalvelua tai saattaja-apua asiointiin. Lue lisää Kiltakallion vuokra-asumisen palveluista täältä.

Itsenäistä vuokra-asumista Lempäälässä

Hoivakoti Kanavanrannan itsenäinen vuokra-asuminen sopii ikääntyneille, jotka tarvitsevat tukea itsenäiseen asumiseen, mutta eivät vielä täytä kriteereitä kunnan järjestämään palveluasumiseen. Ikäihminen asuu itsenäisesti omassa asunnossaan ja valitsee asumisensa rinnalle tarvittavia palveluita, kuten hoiva-, siivous- ja ruokapalveluita. Lue lisää Kanavarannan vuokra-asumisen palveluista täältä